1:Page 1 de ilk satırda Harp'ın kaçıncı slotta durduğu.
2:Bard Buffları.
3:Silah değişimini yapması için işaretlemelisin aksi taktirde buffları kullanmaz.
4:Tüm bufflar bittiğinde yeniden aç buffları.
5:Tek buff bittiğinde aç buffu.(*Öneririm)
Bilgisayarının özellikleri yetmiyordur.Kastığı için clientless'e atıyor.unsterblch demiş ki:bana yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Oyuna girer girmez oyundan atıp send error veriyor ama bot clientless modda devam ediyor.
Lütfen biri tafsiyede bulunsun, framework yüklü diger ıvır zıvırlarda, driver güncellemesiyle alakalı olacagini düsünmüyorum cünkü oyuna normal girince atmiyor. Oyunun icerisindeki dump vs benzeri hataya sebebiyet verecek dosyalarida sildim, ne yapmaliyim başka?
unsterblch demiş ki:bana yardımcı olabilecek kimse yok mu?
Oyuna girer girmez oyundan atıp send error veriyor ama bot clientless modda devam ediyor.
Lütfen biri tafsiyede bulunsun, framework yüklü diger ıvır zıvırlarda, driver güncellemesiyle alakalı olacagini düsünmüyorum cünkü oyuna normal girince atmiyor. Oyunun icerisindeki dump vs benzeri hataya sebebiyet verecek dosyalarida sildim, ne yapmaliyim başka?
Tek kelimeyle süpersin kardeş!!volkan.ka demiş ki:Sbot exe yi sil yeniden klasöre at.
Purchase yapamıyorsun şuanda.Sadece Repurchasefsm demiş ki:sbot aboneliğim bitti ama uzatamıyorum uzatma sayfasına girince aşağıdaki mesajı alıyorum bugün bir arkadaşımda aynı şeyden şikayetçiydi genel bir sorunmu var yoksa ben birşeyleri yanlışmı yapıyorum
ana sayfadan
Purchase
Buy SBot-Flatrate (incl. clientless) for only 5 Euro/month easily via PayPal!
Purchase SBot a basıyorum
sözleşmeyi kabul ediyorum ve payal ödeme sayfasına giriyorum ama bu yazı çıkıyor
Item Unit Price Qty Total
SBot - Service - 30 days
Item Number 2911
Sold Out 0 Sold Out
We are sorry. The item you selected, SBot - Service - 30 days is sold out.
Aynı şeyi bende yaptım olmadı sbot 1.31b yi sildm yeniden attım olmadıvolkan.ka demiş ki:Sbot exe yi sil yeniden klasöre at.
s-botta max 2 ıp sınır var.senin botunu 3. bir ıp denemeye çalışmışsın sanırım.bu uyarıda onun uyarısı 2 ıp den fazla ıp ile kullanamazsınız diyorcepxz demiş ki:- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar bu hata nedir ?
Hiç başıma gelmediği için bir çözüm üretemiyorumJeanna demiş ki:Aynı şeyi bende yaptım olmadı sbot 1.31b yi sildm yeniden attım olmadıvolkan.ka demiş ki:Sbot exe yi sil yeniden klasöre at.
botun sitesine girip profile kısmına gel reseti tıkla düzelecektir...cepxz demiş ki:- Resim Silinmiş.
Arkadaşlar bu hata nedir ?
Oyunun çözünürlüğünü düşür,windows mode da oyna*xxpp demiş ki:beyler yardım edın bot durduk yere clıente atıyor caresı yokmu
Virüs programı siliyor olabilir.SS ekler misin?kissme112 demiş ki:beyler bn sbot exeyi çıkaramıom masaüstüne falan sorun ne olabilir