Bu EliteSRO dan ümit yok.Boşa zaman kaybı bence. 

![]() |
Bulursan banada haber et bunaldım artık yaf :S topof100games felan diye sitelerde 9999x rate ile serverler var onları nasıl indirip oynayacağımı bilsem onları oynayacam :(HighFlyah demiş ki:yeni server arayışı içine girdim vallah :) düzelmicek gibi :Ssonbahar56 demiş ki:Yaw walla bunlarda hiç utanma yok oyun oynuyorlar bizimle oldu olacak diyoruz hala aynı sorunlar full DC
Düz silkroad oynamak daha mantıklı bence.Eğer 1x rate ise .rzcyle demiş ki:ex 1x se ne anladım pwpsını![]()
viewtopic.php?f=195&t=250947sonbahar56 demiş ki:ZSZC(Earth) nasıl birşey kardeş kısacık blgi verir misin lag,DC,ücret var mı kaç x exp? bide oyuna giriş zor mu
Ne bu sinir kardeş sana noluyo ki isteyen oynar isteyen oynamaz sen kendi yoluna bak kişiyi kendinden başkası ilgilendirmez :)qwp15 demiş ki:arkadaslar oynamıycam fln yazanlar varya oynamayın abi ama düzelincede oynamayın gidin taiwansro oynayın full lag sonra ay check var ay charım silindi fln demeyin en azından beta değil oynamıcaksan oynama git isro fln oyna bizim gözümüzü yormakdan başka bişey yapmıyosunuz ....![]()
![]()
Elitesroyla taiwansro arasında ne fark varki.İkiside aynı ve bu sitede insanlar yorum yazmakta özgür.İstedğini yazar istediğini konuşur.Buna sen karışamazsın.qwp15 demiş ki:arkadaslar oynamıycam fln yazanlar varya oynamayın abi ama düzelincede oynamayın gidin taiwansro oynayın full lag sonra ay check var ay charım silindi fln demeyin en azından beta değil oynamıcaksan oynama git isro fln oyna bizim gözümüzü yormakdan başka bişey yapmıyosunuz ....![]()
![]()
Offline.piemde demiş ki:oyun açıldı mı ?
Katılıyorumyenilmez16188 demiş ki:Elitesroyla taiwansro arasında ne fark varki.İkiside aynı ve bu sitede insanlar yorum yazmakta özgür.İstedğini yazar istediğini konuşur.Buna sen karışamazsın.qwp15 demiş ki:arkadaslar oynamıycam fln yazanlar varya oynamayın abi ama düzelincede oynamayın gidin taiwansro oynayın full lag sonra ay check var ay charım silindi fln demeyin en azından beta değil oynamıcaksan oynama git isro fln oyna bizim gözümüzü yormakdan başka bişey yapmıyosunuz ....![]()
![]()
![]()