Katılmıyorum . Dadaşmıyoruzsonbahar56 demiş ki:Server yüzünden burda dadaşıyoruz helal bize be![]()

Katılmıyorum . Dadaşmıyoruzsonbahar56 demiş ki:Server yüzünden burda dadaşıyoruz helal bize be![]()
Benmi?Daykoo_Brs demiş ki:Arkadaş Elitesro yu kendisi kurdu galiba yapılan yorumlar zoruna gidiyo
atarken resim çekebilirdin_PredatoR_ demiş ki:şimdi oyundan attı işde![]()
sen değil kardeşimyenilmez16188 demiş ki:Benmi?Daykoo_Brs demiş ki:Arkadaş Elitesro yu kendisi kurdu galiba yapılan yorumlar zoruna gidiyo
Aynen.HighFlyah demiş ki:atarken resim çekebilirdin_PredatoR_ demiş ki:şimdi oyundan attı işde![]()
![]()
Katılıyorum hem yalan söylüyorsun veya söylemiyorsun ne fark eder sonuçta şu an şu dakika sen dahil shout auto'uz_PredatoR_ demiş ki:arkadaşım sizlere yalan borcummu var.az önce oyun takıldı ve durduk yere kapandı.1saatdir niya soldierlerde kasıyorduk.TurkPower guıldinden 3 kşi vardı illa isbat mı etmemiz gerekiyor.
_PredatoR_ demiş ki:arkadaşım sizlere yalan borcummu var.az önce oyun takıldı ve durduk yere kapandı.1saatdir niya soldierlerde kasıyorduk.TurkPower guıldinden 3 kşi vardı illa isbat mı etmemiz gerekiyor.
bende yaklaşık yarım saattir penonda kasıyordum. rateler düşmüş hatta. şimdi dc verdi._PredatoR_ demiş ki:arkadaşım sizlere yalan borcummu var.az önce oyun takıldı ve durduk yere kapandı.1saatdir niya soldierlerde kasıyorduk.TurkPower guıldinden 3 kşi vardı illa isbat mı etmemiz gerekiyor.
Kardeş bow sever misin?Eğer cevabın evetse ve 1m paran varsa sana birde 42 Bow vereyim onglarda kas bizi char soyuk 1m ile giydirir 30'a kadar kasarsın charda sana kalsın 30'dan sonra partilere girer rahat rahat kasarız takılırık beraber??????HighFlyah demiş ki:_PredatoR_ demiş ki:arkadaşım sizlere yalan borcummu var.az önce oyun takıldı ve durduk yere kapandı.1saatdir niya soldierlerde kasıyorduk.TurkPower guıldinden 3 kşi vardı illa isbat mı etmemiz gerekiyor.
Neyse boşver doğrudur.Cleric açcam guilde alcanmı beni cleric/bard![]()
![]()
Vallah şöyle bişi yapabiliriz sen bana charı verirsin bowu ben başka cleric bard char aççam onuda alırız partye kasarız ? Hem her guilde cleric lazım :)sonbahar56 demiş ki:Kardeş bow sever misin?Eğer cevabın evetse ve 1m paran varsa sana birde 42 Bow vereyim onglarda kas bizi char soyuk 1m ile giydirir 30'a kadar kasarsın charda sana kalsın 30'dan sonra partilere girer rahat rahat kasarız takılırık beraber??????HighFlyah demiş ki:_PredatoR_ demiş ki:arkadaşım sizlere yalan borcummu var.az önce oyun takıldı ve durduk yere kapandı.1saatdir niya soldierlerde kasıyorduk.TurkPower guıldinden 3 kşi vardı illa isbat mı etmemiz gerekiyor.
Neyse boşver doğrudur.Cleric açcam guilde alcanmı beni cleric/bard![]()
![]()