Dc derken masaüstünemi atıyor yoksa Dc yazımı çıkıyor_rimas_ demiş ki:bottan girdiğimde bazı elle bir yeri tıklamaya çalıştığımda dc veriyor görev teslim etmeye çalıştığımda ferylerde ışınlandığımda pot almaya çalıştığımda network stallere girip alıcağım bişeyi tıkladığımda dc veriyor sadece bottan girdiğimde oluyor
Sanırım NoDc client kullanıyorsun,Son sürüm bot clientini yüklermisin_rimas_ demiş ki:Hocam dediğin gibi direk masa üstüne atıyor ilgin için teşekkür elimi pc dokundurmaya korkuyorum nereye girmeye kalksam bottayken atıyor şimdiden eline sağlık
_rimas_ demiş ki:çok teşekkür ederim dedeğin gibi oldu ellerin dert görmesin ı love extraloob
http://www.bot369.com/download/E1.153sro_client.rarmanly039 demiş ki:Kardeş benim bot towna ışınlanıyo npc ye gidiyo ama alışverişe girmiyo orijinal client lasım demişsin nerden bulabilriirim lütfen yardım gece onun için kalkıyorum yaa şimdiden teşekkürler...
Onu kapatamıyoruz otomatik olarak Mecbur bu eziteyi çekicez yanimanly039 demiş ki:b ide kardeş hazır yakalamışken soruyum hani return çektik mi felan towna geliyoruz yaa guardian matching le help penceresi açık oluyo yaa onları nasıl kapatıcam bota engel oluyoalr sonuçta towna gitti mi??