He bidemanly039 demiş ki:ee bot ta dpğruysa tekrar kurucam yanii yine olmuyacak gibime geliyor %80 ölede olacakbüyük ihitimal nie olmuyo ama yaa...
Tamam sorununu bulmuş oldukmanly039 demiş ki:benim ki 1152 ydi ayarı hem sronun hme massüstünün ondan mı yapmıyodu acaba??
Ayarları yap oyundan çık baştan gir olur..manly039 demiş ki:ii saol karddeş inş olur az dah sro yu yeniden kurucaktım
Sanırım login olmamışsın_DareDewiL_ demiş ki:yaw oyuna gırıorum auto training gelmıor skıller gozukmuor bı yardımcı olun pre war kasamıorum
aynı sorun bendede var :(sibernetix demiş ki:arkadaşlar çok ciddi bir sorun yaşıyorum... oyunu en baştan kurdum farklı bir klasöre dahil kurma yolunu denedim, makinemde virüs olmadığınada eminim, isrobot paralı botla giriş yaptıktan sonra skill dizme ekranına geldiğimde, çok fazla skill olduğu için kaydırma çubuğu var. bu çubuğu fare ile tuttuğum anda oyun atıyor... acil yardım
1) İşletim Sistemi Vistamısibernetix demiş ki:arkadaşlar çok ciddi bir sorun yaşıyorum... oyunu en baştan kurdum farklı bir klasöre dahil kurma yolunu denedim, makinemde virüs olmadığınada eminim, isrobot paralı botla giriş yaptıktan sonra skill dizme ekranına geldiğimde, çok fazla skill olduğu için kaydırma çubuğu var. bu çubuğu fare ile tuttuğum anda oyun atıyor... acil yardım