clienti sen verdin botu da 1.91 değil mi jasonwalkerın programından indirdim o olmuyorsa sen yollar mısn??

ee bot ta dpğruysa tekrar kurucam yanii yine olmuyacak gibime geliyor %80 ölede olacakbüyük ihitimal nie olmuyo ama yaa...

manly039 demiş ki:
ee bot ta dpğruysa tekrar kurucam yanii yine olmuyacak gibime geliyor %80 ölede olacakbüyük ihitimal nie olmuyo ama yaa...
He bide
Masaüstü ayarlarınla Silkroad ayarları
1024*768 ' e ayarlı olması lasım yoksa gine alış veriş yapmaz

benim ki 1152 ydi ayarı hem sronun hme massüstünün ondan mı yapmıyodu acaba??

manly039 demiş ki:
benim ki 1152 ydi ayarı hem sronun hme massüstünün ondan mı yapmıyodu acaba??
Tamam sorununu bulmuş olduk :thumbsup:
2 sinide 1024*768 yap en verimli böyle çalışır :wink1:

arkadaşlar çok ciddi bir sorun yaşıyorum... oyunu en baştan kurdum farklı bir klasöre dahil kurma yolunu denedim, makinemde virüs olmadığınada eminim, isrobot paralı botla giriş yaptıktan sonra skill dizme ekranına geldiğimde, çok fazla skill olduğu için kaydırma çubuğu var. bu çubuğu fare ile tuttuğum anda oyun atıyor... acil yardım

ben şifremi deiştirdim ama nasıl oldugunu bilmiorm hem eski pw'mi hemde yenisini kabul etmior bi türlü auto training açılmıor ne yapmalıyım ??

ben botum yeni aldım ama skiller gelmiyor üstümü çıkarıp teleport oldum yinede gelmedi

yaw oyuna gırıorum auto training gelmıor skıller gozukmuor bı yardımcı olun pre war kasamıorum

yok login oldum ama yınede gelmedi 3-4 arkadaşa sordum onlardada aynı sorun varmış birlikte hallettik :headbang:

sibernetix demiş ki:
arkadaşlar çok ciddi bir sorun yaşıyorum... oyunu en baştan kurdum farklı bir klasöre dahil kurma yolunu denedim, makinemde virüs olmadığınada eminim, isrobot paralı botla giriş yaptıktan sonra skill dizme ekranına geldiğimde, çok fazla skill olduğu için kaydırma çubuğu var. bu çubuğu fare ile tuttuğum anda oyun atıyor... acil yardım
aynı sorun bendede var :(

sibernetix demiş ki:
1) İşletim Sistemi Vistamı
2)Orjinal Bot clientimi Kullanıyorsun ?

Yukarı Alt