evet üzerine giydiğin itemlerin fakat altta "Auto Training" butonu aktif değilse yazdığın bot id-pw yanlıştır büyük ihtimal ve skillerin o yüzden gözükmüyordur doğru id-pw yazdığına emin ol...iilyass demiş ki:ii akşamlar ben oyuna yeni başladımda skillerim qelmio bottayken itemleri çıkarım fresh leyin demişsiniz bu bildiğimiz itemler demi yani üzerimize giydimizmi ?
nonehero demiş ki:Benim de bi sorum olcak ...
Ben saatin oraya eli açiorum Rumata Loader la oyuna giriorum charima oyuna soktugumda Home a basiorum ve bot sayfasi gelmior bu neden olablir baya bi araştirdim ama bi turlu bulamadim yardimci olursaniz çok minnetkar kalirim
viewtopic.php?f=53&t=102763 bende çok aradım bulmadım bu clent botla çalısıyor buyur bi teşekür edersin 2 char açacaksanda 1 silkroadaha yükle o orjınal clent olsun loaderada onu gösternonehero demiş ki:Benim de bi sorum olcak ...
Ben saatin oraya eli açiorum Rumata Loader la oyuna giriorum charima oyuna soktugumda Home a basiorum ve bot sayfasi gelmior bu neden olablir baya bi araştirdim ama bi turlu bulamadim yardimci olursaniz çok minnetkar kalirim