ya aga tomb mağrasının içinde odalardan geçince charın noıse açması için napmalıyım

Arkadaşlar Srobot u kurdum çalıştırdım saatin oraya simge geldi auto login dende girsem start game dende girsem Bot client i açmıyor, start game diyorum hiç bi hareket yok ?

Client in yerini gösterdim... oyun D: de kurulu...

Sorun ney olabilir fikir ve çözümlerinizi bekliyorum...

kaymak94 demiş ki:
arkadaşlar botu kurdum herşeyi yaptım ama parmaktan oyuna start game diorm oyun açılmıyor neden acaba bi yarıdm lütfen
NoFeAr26 demiş ki:
Ben ele tıklıyorum sro açılmıyor acele yardımm.......
Evet aynı sorun bendede var :S ne auto loginde nede start game de başlamıyor...

Bi çözüm yolu bilen yok mu ?

ahab01 demiş ki:
kaymak94 demiş ki:
arkadaşlar botu kurdum herşeyi yaptım ama parmaktan oyuna start game diorm oyun açılmıyor neden acaba bi yarıdm lütfen
NoFeAr26 demiş ki:
Ben ele tıklıyorum sro açılmıyor acele yardımm.......

Sorunu çözdüm Virüs programından şüpheleniyordum kapatıp denemiştim ama yine çalışmamıştı. 2 saat önce format attım PC ye bişey kurmadan çalıştırdım çalıştı Kaspersky 7 yi yükledim çalışmadı...

PC Antivirüs süz olmaz dedim Kaspersky 8 i yükledim o engelleme vs yapmıyor, Herşey normal çalışıyor... YAni Virüs Programı Engelleme yapıyor...

Tşkler İYi forumlar...

Bulunduğun bölgede loopdan Current area yap save yap start de başlasın kasmaya.

tamamda taklamakan a current area diom adamın pot bitio gidio hotana too far to training area dio daha önce olmuodu

çok yararlı bilgiler var süpersin en güzelide yeni versiyon geldiginde hep ayarları yaparken zaman kaybediyorduk ayarları kaydetmek hiç aklıma gelmemişti süper çözüm xD

benim sorunum şu:char crossbow ama harpı bankaya koyuyor.cross elindeysede onu bankaya koyuyor.
2.si ise çöp topluyor ney parasam yapim engelleyemedim.bende pet alim dedim.oda çöp topluyor.lütfen yardım edin.

bu arada normal ayarlar hepsi doğru ama bilmediğim bişey olmalı.onu bekliyorum inşallah bulunur çözüm

bu arada normal ayarlar hepsi doğru ama bilmediğim bişey olmalı.onu bekliyorum inşallah bulunur çözüm

zeyd_007 demiş ki:
benim sorunum şu:char crossbow ama harpı bankaya koyuyor.cross elindeysede onu bankaya koyuyor.
2.si ise çöp topluyor ney parasam yapim engelleyemedim.bende pet alim dedim.oda çöp topluyor.lütfen yardım edin.

Filterden bahsettiğin itemlerin isimlerini arat bul, dont save olarak işaretle kayıt et.

teşekkürler bakalım inş. olur.ama her lvl de farklı çöpler düşüyüro.hep ayarlamak yerine daha kolay bişey olsaydı guzel olurdu.sağolasınçok makbule geçti.

arkadasım bu bot ıle 2 çar kasabılırmıyım aynı anda aynı ıd ıle ??

Yukarı Alt