Oyun icerisinde bot u hangi tusla kapatabilirim ve bot u kapatsam bile sure islemeye devam eder mi ? :(

bn wizard bardim isrobot ilk defa kullaniorum noise bitince tekrar acmıo harbı invatoryde slot olarak koymakmi gerekio ayrı bi yapılcak bise varmı acil yardım lutfen

bugün çıkan sürümde problem oldu. çar kasarken peşine 5-6 tane mob takıyor. ancak bot etrafta yaratık arayıp başka mobları kesiyor. birde zerg dolar dolmaz basıyor. oysa sadece giantlar çıktığında kullanmak için ayarlı. KS ayarlarını değiştirdim. botu baştan 1-2 kere kurdum ama hata devam ediyor. bir tavsiyesi olan var mı?

acil yarıdmm lutfenn benım pc hotanda cok kasıyo samrkandan rock mountaına nasıl gıdebılırım bot ıle gece cok zorlanıyorum bota bırakmakta :confused1: :

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
hotandan smarkanda geçersin oradanda kendin gidersin.

banavurma demiş ki:
bugün çıkan sürümde problem oldu. çar kasarken peşine 5-6 tane mob takıyor. ancak bot etrafta yaratık arayıp başka mobları kesiyor. birde zerg dolar dolmaz basıyor. oysa sadece giantlar çıktığında kullanmak için ayarlı. KS ayarlarını değiştirdim. botu baştan 1-2 kere kurdum ama hata devam ediyor. bir tavsiyesi olan var mı?

30 eylul patchiyle o sorunlar çözüldü :thumbsup:
hemen indirip onu kullanmaya basla.

bnim isrobota girince internet gidiyor bunun çözümü var mı acaba ? yardım ederseniz sevinirim

videolu anlatıma uyaraktan butun herşeyi yaptım fakat bilgisayar saatini ordakı el işaretine tıklayım start game dediğimde oyun açılmıyor neden olabilir?

Selam arkadaşlar.. Bu bot delirtecek beni.. Biliyorsunuz ki botta multiclient desteği var. SRO.ini dosyasındaki login 1, login 2, login 3 vs. vs alanlarını doldurarak 3-5 client açabiliyorsunuz

Ben multiclient özelliğini kullanmıyorum.. Sadece login1 de charımın adı kayıtlı.. Ama gel gör ki DC yiyip auto login devreye girdiğinde oyunu kapatıp 3-5 client açıyor. Sadece ilk açılan cliente id-pw giriyor kalan 4 client de öylesine süs gibi duruyor..

Bu 4 client pc yi kasmasa sorun olmayacak ama 2 den fazla client pc yi kasıyor.

iSROBOT kullanıp da bu problemle karşılaşan var mı? Yani multi client kullanmadığı halde botu 3-5 client açan var mı?

Gameworld

Bilgiliyim
azzkuzz demiş ki:
Selam arkadaşlar.. Bu bot delirtecek beni.. Biliyorsunuz ki botta multiclient desteği var. SRO.ini dosyasındaki login 1, login 2, login 3 vs. vs alanlarını doldurarak 3-5 client açabiliyorsunuz

Ben multiclient özelliğini kullanmıyorum.. Sadece login1 de charımın adı kayıtlı.. Ama gel gör ki DC yiyip auto login devreye girdiğinde oyunu kapatıp 3-5 client açıyor. Sadece ilk açılan cliente id-pw giriyor kalan 4 client de öylesine süs gibi duruyor..

Bu 4 client pc yi kasmasa sorun olmayacak ama 2 den fazla client pc yi kasıyor.

iSROBOT kullanıp da bu problemle karşılaşan var mı? Yani multi client kullanmadığı halde botu 3-5 client açan var mı?
Rumata loader kullanıpda 3-4 client açan var

Acil yardım plsss, Please excute sro_client.exe gibi bi hata alıyordum. loaderle oyundayken bottan start dedim, sorunsuz açıldı sro. ama çara girip çarı seçip start a tıkladığım anda oyun kapanıyor. Yardım lütfen!!

Ya Beyler Benım Bi Sorum Olcaktı Bu Botla Oyuna Girdiğimizdemi Kredi Başlıyor Yoksa Bot Otomatik Kasmaya Başladığındamı?

NuKeR_CiX demiş ki:
Ya Beyler Benım Bi Sorum Olcaktı Bu Botla Oyuna Girdiğimizdemi Kredi Başlıyor Yoksa Bot Otomatik Kasmaya Başladığındamı?
Bot login ekranında login bilgileri kayıtlı ise botu açar açmaz başlar.

bilen var mı bilmiyorumda 3-5 denk geldi gece botu kuruyorum sabah baktımda masa üstüne atmış oluyor her hangi bi hata yok direk masa üstüne atıyor oyundan. çözüm veya bilgisi olan var mı bilgi verirse sevınırm. şimdiden tşk ler

Yukarı Alt