ya isrobota giremiyom yeni clienti indirdim(1.201) ele tıkliyorum başlat çubugunda el çikıyo o ele tikliyorum mousenin yanında bi kum saati çikiyo sonra gidiyo acilmiyo lütfen acil yardim

BEYLER ROCK MOUNTINDE GOAT GÖREVINI TOPLAYAN BOT ARTIK TOPLAMIYO SİLDİM BASTAN KURDUM BUSORUN CIKTI BILGISI OLAN YARDIM EDEBILIR MI

arkadaşlar bende heart peak e giderken bi 150 200 m kala takılıyor başka her yere gidiyor burda takılıyor nedir sizce sorun :S ??

1 sefer kasmayı tamamladıktan sonra, şehirde potçunun önünde, her denememde Dc yiyor? :?: :confused1:

Dün iSro bot aldım gayet güzel calısıyodu tüm ayarlarını yaptım ettim. Ama bugün laptop umdada masaüstü bilgisarımdada durmadan beni masaüstüne atmaya başladı.Sorun pc im demidir ne yapsam olmadı botu bi daha kurdum ettim olmadı yardım edebilirseniz cok sevinirim tesekkürler.

slmlar olsn yaw bnm botta herseyi gayet güzel yapıo ama kasarken arada oturuo weya sersem sersem kosuo atak yapan yaratık oldugu halde bi cözümü warmı bu sorunların

ben rok mountain in sol altına kuruyorum semerkanddan daha rahat geliyo(yatmadan) ama bot izin vermiyo illa kendi kafasına göre hotan dan gelcegini sölüyo sanırsam hata alıyorum 'error town ..... correct first traing area' ( tam bilmiyorum nasııl yazılcagını bunu nasıl halledicez sölermisiniz

selam arkadaslar benım onemlı bir sorum olacakdı.
Xbow charım var Jangan cave de kasıyorum fakat janganda bolt olmadıgı ıcın Hotana gıtmek zorundayım hotanada gidince çar gerı cave donmuyor ne yapmam gerekıyor

arkadaslar eskıden botum calısıordu
fakat su legend4 plus geldı normalının uzerıne onu yukledım
yenı ısro botuda ındırdım bot369dan 117b yı
clıentı gostertıorum
'please execute the ''silkroad.exe.'' ' dıor
sorun clıentı gormemesı nasıl duzeltıcem yardım lutfen

evet arkadasım sorunum cozulmuor delırıcem:S
daha once yapmıyordu boyle bısı
sımdı yaptı:S

birde şunları dene kesin çözülecektir;

ilk olarak System32/Drivers/etc/hosts not defteri ile aç joymax ile ilgili birşey varsa sil kaydet çık , http://www.joymax.com/silkroad siteye bağlan olmaz ise directx9 indir..

hepsinden önce en son botu indirdiğini emin sonra bunları yap

system32de joymax ıle ılgılı hıc bısı yok arkadasım
yenı surumunu ındırdım emınım.
su anda dedıgın gıbı dırectı denıorum umrım olur..mıllet oyna basladı ben 2 gundur bunla cebellesıorum

Yukarı Alt