charım 7 gün block oldu bot yüzünden premiumda vardı block olmadan botta nasıl kasabilirim

ben windows 7 kullanıyorum bot login diyince autotraning tıklanmıyor yani yazi silik oluyor ne yapmalıyım windows 7 ile alakalımı yoksa başka bir nedenden dolayımı home a bastıımda menü açılıyor ama bot login denince auto trainng pasif durumda kalıyor lütfen yardım edin sro yu bırakıcam bu yüzden kasamıyorum lütfen yardım

Benim bot petsiz ve karakterle item toplattırıyorum toplama ayarlarından ayarladığım toplamaması gereken şeyleri topluyor kaç kere reset attım pc hala öyle bütün herşeyi topluyot pet varkende öyleydi bu sorun neyya illa formatmı atıcam bilgisayara

azönce oyundan dc oldum ve bot simgesine tıkladığımda Win socket create error hatasını alıyorum normal olarak sroya girebiliyorum ama isrobot ile bu hatayı alıyorum çözümünü bilen var mı ?

Arkadşlar Benim bot accountuma giriş yaptım biraz kastım sonra durdu ve eğitimi başlat tuşu pasifleşti. Bidahada aktif olmuyo. kredimde var. nasıl düzeltebilirim yardım lütfen.

badLuck demiş ki:
Arkadşlar Benim bot accountuma giriş yaptım biraz kastım sonra durdu ve eğitimi başlat tuşu pasifleşti. Bidahada aktif olmuyo. kredimde var. nasıl düzeltebilirim yardım lütfen.
aynı sorun bndede oldu aynı saatte bunu nedeni nedir ? biri yardım etsin acil

bot git gide irenclesio ben kuruorm botu tamir yapıo potcuya gitdiginde orda olece bekliyor yardım edin lütfen ayarlar tam

Arkadaşlar srobotta devil spirit skili nasıl çalışıyor söyleyebilecek olan var mı? teşekkürler.

2. charı açarken en üstteki garip hatalar bulunan Error hatasını veriyo. Acaba 2 char açamıyomuyuz ?

please executer the silkroad.exe hatası ne oluyor ben srobotla oyuna giremiyom bu hatayı veriyor ama normal oyuna giriyor

üstümü cıkartıp skil ayarı yaptıktan sonra düzeliyor kasma yerine bota verdikten sonra 5dk sürmeden dc yiyor tekrar oyuna giriyorum ayarları bozuluyor...

benım botum da elıne sılah takınca atak yabıyo ama bard ı elıne alıb hızlanma skılını atmıyo nası hallede bılırım

Yukarı Alt