arkadaşlar benim skiller görünmüyor itemlerimi çıkartıp teleport oldum,botu sildim yeniden yükledim yine düzelmedi yardımcı olurmusunuz lütfen!!

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
1.142 srobot ve güncel clienti indirin tekrar kurun önce düz girin sonra çıkıp botla girin düzeliyor...

Arkadaslar ben botu indirdim.Kurdum da el işaretine sağ tıklayıp start diyorum.Hiçbirşey olmuyor.Yardım edebilir misiniz?

Bu botta moblara atack yaparken skill kullanması için ne yapmak lazım? Herşeyi ayarladım skilleri falan ama 1 kere skille vuruyor 7 defa skillsiz :@

çara giriyorum home ye tıklıyorum bilgilerim görünüyor bota bağlan diyincede antremanı başlat tuşu eğitimi olmyor

Bu sabah yeni bir srobot hesabı açtım ve kredi yükledim.Fakat Karakterimi daha 1 saniye bile kasamadan yüklenen kredi aniden yok oldu..Ne olmuş olabileceği hakkında bir fikri olan varmı acaba.Yoksa ödediğim paranın üzerine bir bardak soğuk sumu içmeliyim.

benim anlamadıgım bir şey var..Bu son client olayı nedir ? sronun kendi clienti olsa ne olur .Ve o son clienti nerede n bulacagım???(kurulum videosunda gördüm.)

Satış temsilcinle konus böyle böyle de onlar ilgilenirler bana da aynısı olmustu yeni bir bot epini verip kendileri account actılar ...

Char Pot Alırken Mp Sürekli 20 20 alıyor Misal 600 Adet Verdiysem inv. Full Mp ile dolduruoyor botu sildim yükledim Pot boyutunu deiştirdim hala aynı potu aynı şekilde alıyor çözümü nedir bunun? :S

cLeF demiş ki:
Char Pot Alırken Mp Sürekli 20 20 alıyor Misal 600 Adet Verdiysem inv. Full Mp ile dolduruoyor botu sildim yükledim Pot boyutunu deiştirdim hala aynı potu aynı şekilde alıyor çözümü nedir bunun? :S
charın cimrilik yapıyor bence emre :lol:

benimde sorunum var botturkten 2 tane id aldım onlarda bu hatayı veriyordu (Login to bot server is failure,service time is over) yanlıs biseylermi yapıyorum yardımcı olurmusunuz 50 lira para harcadım ama hala bot kullanamadım cıldıracam ne yapmalıyım forumda kullanımla ilgili bilgilerin hepsini okudum aynısını yapıyorum ama hala bu hata msjı cıkıyor (Login to bot server is failure,service time is over)

The account's authentication is not past! [19:04:50]
Disconnect from the authentication server [19:04:50]
bole bişiler id botu kulana mıorum

Char Curst heart görevini toplamıyor Filterden isaretliyorum karakter toplasın diye fakat toplamıyıor neden??

Yukarı Alt