ya niye bekliyorsunuz ki gelirse siteye koyulur gelmezsede gelmez bu kadar basit :) farklı şeyler oynayın devamlı F5 yapmanın size bir faydası olmaz tuşu falan bozarsınız :D

Spyware demiş ki:
@Crisis
Hayırlı olsun bro :muck:
Ahanda oldu xD Sagolasın bro =) Paso renk degistiriyorum sitede.İlk basladıgımda normal siyahdı rengim,Sonra Old School oldum Griye döndüm.Sonra ExL den alısveris yapdıgım icin dedim rengim degissin bide o renkden oldum.Sonra Elite cıkdı,kriterlere uydugum icin Elite de oldum.O grup kapanınca tekrar Old School derken simdi Silkroad Master xD Bukalemun gibi oldum x)

ps:mavii nin renkde güzel öyle bisey olmak icinmi cabalasam acep? :P :mrgreen: :kalp:

W3X

rank8
geyik konusu oldu bura :) 1.30 2ye kadar beklicem gelmezse artık gidicez

Takımı
Besiktas
Crisis demiş ki:
Spyware demiş ki:
@Crisis
Hayırlı olsun bro :muck:
Ahanda oldu xD Sagolasın bro =) Paso renk degistiriyorum sitede.İlk basladıgımda normal siyahdı rengim,Sonra Old School oldum Griye döndüm.Sonra ExL den alısveris yapdıgım icin dedim rengim degissin bide o renkden oldum.Sonra Elite cıkdı,kriterlere uydugum icin Elite de oldum.O grup kapanınca tekrar Old School derken simdi Silkroad Master xD Bukalemun gibi oldum x)

ps:mavii nin renkde güzel öyle bisey olmak icinmi cabalasam acep? :P :mrgreen: :kalp:
Çabala, olursun bence bro :curtain: :muck:

Bu renk iyi olmuş bence

ilk h.o ları gorunce dedım linkmi geldi h.o diyorlar sonradan anladım

Buarada ben yatıyorm herkeze iyi gecelerrr

WildKing demiş ki:
Bu renk iyi olmuş bence

ilk h.o ları gorunce dedım linkmi geldi h.o diyorlar sonradan anladım

Buarada ben yatıyorm herkeze iyi gecelerrr
Aynen bende yatıyorum herkese iyi geceler. :uyku:

W3X

rank8
hohocanim demiş ki:
sroyu bırakıp the sims oynamayı düşünüorum ne dersiniz oynayan varmı xD
4yıl önce sims2 oynuodm güzel bi oyun ama sıkılırsın yaşını bilemiorm ama bana şu anda saçma gelio eklenti paketleri fln var onları yüklüosun iş kuruosn fln filan idare eder ama şu anda 3. sü çıkmış çok iyi diolar benim pc berbat olduğundan denemedim seninki iyiyse bi dene derim :roll:

Yukarı Alt