Lucktoz
Bilgiliyim
Yani. Boş yorumlara gerek yok beyler. Herkes gibi bekleyeceğiz..
Spyware demiş ki:Ya burdaki olay nedir biliyomusunuz;
Kurunun yanında yaşta yanar
Bu arada çoğu kişi ayarsız yorum yapmaya başladı ufaktan uzayın derim uzatılmadan.
Ahanda oldu xD Sagolasın bro =) Paso renk degistiriyorum sitede.İlk basladıgımda normal siyahdı rengim,Sonra Old School oldum Griye döndüm.Sonra ExL den alısveris yapdıgım icin dedim rengim degissin bide o renkden oldum.Sonra Elite cıkdı,kriterlere uydugum icin Elite de oldum.O grup kapanınca tekrar Old School derken simdi Silkroad Master xD Bukalemun gibi oldum x)Spyware demiş ki:@Crisis
Hayırlı olsun bro
Çabala, olursun bence broCrisis demiş ki:Ahanda oldu xD Sagolasın bro =) Paso renk degistiriyorum sitede.İlk basladıgımda normal siyahdı rengim,Sonra Old School oldum Griye döndüm.Sonra ExL den alısveris yapdıgım icin dedim rengim degissin bide o renkden oldum.Sonra Elite cıkdı,kriterlere uydugum icin Elite de oldum.O grup kapanınca tekrar Old School derken simdi Silkroad Master xD Bukalemun gibi oldum x)Spyware demiş ki:@Crisis
Hayırlı olsun bro
ps:mavii nin renkde güzel öyle bisey olmak icinmi cabalasam acep?
Aynen bende yatıyorum herkese iyi geceler.WildKing demiş ki:Bu renk iyi olmuş bence
ilk h.o ları gorunce dedım linkmi geldi h.o diyorlar sonradan anladım
Buarada ben yatıyorm herkeze iyi gecelerrr
4yıl önce sims2 oynuodm güzel bi oyun ama sıkılırsın yaşını bilemiorm ama bana şu anda saçma gelio eklenti paketleri fln var onları yüklüosun iş kuruosn fln filan idare eder ama şu anda 3. sü çıkmış çok iyi diolar benim pc berbat olduğundan denemedim seninki iyiyse bi dene derimhohocanim demiş ki:sroyu bırakıp the sims oynamayı düşünüorum ne dersiniz oynayan varmı xD