Harbi ha sswc2yi de gördükWildKing demiş ki:seninde ne biçim için var herşey içine doğuyor ama hiç biri olmuyor açtın şom ağzını geneironEyE demiş ki:İçime doğdu link bu sayfada gelicek.
Harbi ha sswc2yi de gördükWildKing demiş ki:seninde ne biçim için var herşey içine doğuyor ama hiç biri olmuyor açtın şom ağzını geneironEyE demiş ki:İçime doğdu link bu sayfada gelicek.
Derdin nedir?LadyBigBoobs demiş ki:sen verdıgın sözlerı tutuomusun kı ? bana laf söluosun
gerçekçi bi yaklaşım xDmavii demiş ki:hacıöyle deme kibar ruh hastalarıda var xD
LadyBigBoobs demiş ki:sen verdıgın sözlerı tutuomusun kı ? bana laf söluosun
WildKing demiş ki:seninde ne biçim için var herşey içine doğuyor ama hiç biri olmuyor açtın şom ağzını geneironEyE demiş ki:İçime doğdu link bu sayfada gelicek.
Ne tuhaf insanlarsınız.Okan abi şuan linki verse ve sen çalıştırınca %100 yok okan bey büyüksün.Extraloob forever dersinLadyBigBoobs demiş ki:mılletı kandırmanıza uyus oldum
Konuya en son postu atan olarak Okan abiyi görünce heyecanlandım.extraloob demiş ki:LadyBigBoobs demiş ki:sen verdıgın sözlerı tutuomusun kı ? bana laf söluosun
en son 9 şubatta mesaj atmışsın aradan 7 gün geçmiş ve şimdi programı ver diye yalvarıyorsun bir de fırça atıyorsun senin gibi çoğu kişi artık bu sömürücü zihniyete bir dur deme zamanı gelmedi mi sence ?
Ps : Türkçe'yi rezil ermişsin ayrıca wahhh.
zortt demiş ki:Konuya en son postu atan olarak Okan abiyi görünce heyecanlandım.extraloob demiş ki:LadyBigBoobs demiş ki:sen verdıgın sözlerı tutuomusun kı ? bana laf söluosun
en son 9 şubatta mesaj atmışsın aradan 7 gün geçmiş ve şimdi programı ver diye yalvarıyorsun bir de fırça atıyorsun senin gibi çoğu kişi artık bu sömürücü zihniyete bir dur deme zamanı gelmedi mi sence ?
Ps : Türkçe'yi rezil ermişsin ayrıca wahhh.
Bi yürü yahu ne desem tutuyor dicemde 35. sayfaya gelmişiz bro.WildKing demiş ki:seninde ne biçim için var herşey içine doğuyor ama hiç biri olmuyor açtın şom ağzını geneironEyE demiş ki:İçime doğdu link bu sayfada gelicek.
arkadaşım senin gece gece ne sorunun var bekleyen bekler neden bu kadar boş laf sölüonLadyBigBoobs demiş ki:mıllet sabahtan berı beklıo ama bosa beklıo dımı sız daha ıyı bılırsınız bnden..
Sen kimsin ki tabii senden iyi bileceğiz.Ne zaman nerde verilir buna kararı sen veremessin. Herkes gibi otur bekle..LadyBigBoobs demiş ki:mıllet sabahtan berı beklıo ama bosa beklıo dımı sız daha ıyı bılırsınız bnden..
2 sayfa sonra link gelicek demiştim hadi bakalımironEyE demiş ki:Bi yürü yahu ne desem tutuyor dicemde 35. sayfaya gelmişiz bro.WildKing demiş ki:seninde ne biçim için var herşey içine doğuyor ama hiç biri olmuyor açtın şom ağzını geneironEyE demiş ki:İçime doğdu link bu sayfada gelicek.