EmmaW

neyse ben çıkıyorum muhtemelen bu gece verilir link ve herkez silkleri yükler ve yarın sabah bug kapanır bende boş boş bakarım :lol:

-

sakın bir daha bayanlara hakaret etme hakkında bir hakaret davası açarlar hapislerde çürütürler gençliğini saçmalama sakın bir daha :!:

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
LadyBigBoobs demiş ki:
sen verdıgın sözlerı tutuomusun kı ? bana laf söluosun

en son 9 şubatta mesaj atmışsın aradan 7 gün geçmiş ve şimdi programı ver diye yalvarıyorsun bir de fırça atıyorsun 8O senin gibi çoğu kişi artık bu sömürücü zihniyete bir dur deme zamanı gelmedi mi sence ?

Ps : Türkçe'yi rezil ermişsin ayrıca wahhh.

LadyBigBoobs demiş ki:
mılletı kandırmanıza uyus oldum
Ne tuhaf insanlarsınız.Okan abi şuan linki verse ve sen çalıştırınca %100 yok okan bey büyüksün.Extraloob forever dersin :rolleyes1:

extraloob demiş ki:
LadyBigBoobs demiş ki:

en son 9 şubatta mesaj atmışsın aradan 7 gün geçmiş ve şimdi programı ver diye yalvarıyorsun bir de fırça atıyorsun 8O senin gibi çoğu kişi artık bu sömürücü zihniyete bir dur deme zamanı gelmedi mi sence ?

Konuya en son postu atan olarak Okan abiyi görünce heyecanlandım. :twisted:

zortt demiş ki:
extraloob demiş ki:
LadyBigBoobs demiş ki:

Konuya en son postu atan olarak Okan abiyi görünce heyecanlandım. :twisted:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

LadyBigBoobs demiş ki:
mıllet sabahtan berı beklıo ama bosa beklıo dımı sız daha ıyı bılırsınız bnden..
arkadaşım senin gece gece ne sorunun var bekleyen bekler neden bu kadar boş laf sölüon

Lucktoz

Bilgiliyim
LadyBigBoobs demiş ki:
mıllet sabahtan berı beklıo ama bosa beklıo dımı sız daha ıyı bılırsınız bnden..
Sen kimsin ki tabii senden iyi bileceğiz.Ne zaman nerde verilir buna kararı sen veremessin. Herkes gibi otur bekle..

Bu forumu gezen kullanıcılar: *_fastboy_*, 3rCH!N, _By_DaDaSsS_, _ExeLaNs_, aLoNeYoUnG, alpik123, archey, arkadas1m, ArrivaL, badlife48770, bLaster, Braunx, Bumpkin, Candle, CaRTMaNN, Cryolite, Dark Devil, darkcurset, darkhummer123, DarkTimes, duzceli01, Emre67380(Kalbimizde), erdinho58, Essenc3, ETeK_6_ZooM, execuTe, exghost, feto96, GodOfSky, GreeN_EyE, HarLeem06, ironEyE, JonnyBravo, Kerem Ozturk, LADRE, Lady_Peri, LadyBigBoobs, Leetnock, mavii, melhmet, Millionaire, optech30, ordeaL, PhaetoN, Power-Nfs_, ReapeR, ReveRanGe_, Senius, sezercik41, ShapeShifter, shneZee, skyLion, SoGood, Spyware, STLMX, TasakLee, TaygunShot, TheRage, Tipsyy, Titanyum-X, ToBePerfect, TorQ, UnknownForce, usluvelet, volkan.ka, WildKing, zortt ve 93 misafir

Burda bi kişi kaldığında verilecek içime doğuyor :lol:

Yukarı Alt