büyük master snden cevap bekliyoruz
inş gelir.WildKing demiş ki:Okan abinin çok yoğun oldugu belli oluyordu demekkı bununla uğraşıyorlarmış inş salı gunku updatele bu bug gitmez cunku yatmam lazm bu programın 12ye kadar gelcegı yok gibi -.-"
ilk defa böyle bir şey duyuyorum..zortt demiş ki:Arkadaşlar yabancı bir alman forumunda okunudm bu e_pinler aktifleştirilmediği için evinize polis gelebilir diyorlar ne ayak
gelmez.zortt demiş ki:Arkadaşlar yabancı bir alman forumunda okunudm bu e_pinler aktifleştirilmediği için evinize polis gelebilir diyorlar ne ayak
Aynenosman71 demiş ki:..... 50 sıLk ıcın poLısLer mı geLcek ...
50 50 kaç silk alınır ordan ben sabahlarım 5k silk yaparım onla xDTuRKs41 demiş ki:Aynenosman71 demiş ki:..... 50 sıLk ıcın poLısLer mı geLcek ...
aynen ben de ama gelsinler eğlence olurcagdassagbas33 demiş ki:ilk defa böyle bir şey duyuyorum..zortt demiş ki:Arkadaşlar yabancı bir alman forumunda okunudm bu e_pinler aktifleştirilmediği için evinize polis gelebilir diyorlar ne ayak
Oda doru ama sadece bı kere 50 sıLk aLabıLıosun heraLde oLe dıe duydum ama ...Emre67380 demiş ki:50 50 kaç silk alınır ordan ben sabahlarım 5k silk yaparım onla xDTuRKs41 demiş ki:Aynenosman71 demiş ki:..... 50 sıLk ıcın poLısLer mı geLcek ...
Dersin polis Amıca ben adam ıp deiştirip ıp değiştirince direk benim ıp oluyor sen git yarın bida bakarız xDhohocanim demiş ki:bide polis gelirse ne yapacanız düşünemiorum
bekliyorzJosephine demiş ki:programın arayüzü var ama link yok sanırım?