Gökhan? ismimi nerden biliyorsun ?zortt demiş ki:@Gökhan
Ben aksini iddia ettiğimi mi söyledim ?
Gökhan? ismimi nerden biliyorsun ?zortt demiş ki:@Gökhan
HİTCHHİKER demiş ki:guzel paylasim
Hadi ama yaa bukadarda belli etmeyin..HİTCHHİKER demiş ki:guzel paylasim
soy ad da lazım mıSpyware demiş ki:Gökhan? ismimi nerden biliyorsun ?zortt demiş ki:@Gökhan
Değilde ben çıkartamadım ?zortt demiş ki:soy ad da lazım mıSpyware demiş ki:Gökhan? ismimi nerden biliyorsun ?zortt demiş ki:@Gökhan
Saat 7-8(akşam) den beri siteye uğramadım fakat beni burda gösteriyorEmre67380 demiş ki:Bu forumu gezen kullanıcılar: 3rCH!N, _ExeLaNs_, _MvM_, adamol14, aLoNeYoUnG, archey, arkadas1m, ArrivaL, badlife48770, baris1992, BaSoryong, battal15, bLaster, Blondy, Candle, Crusade, darkcurset, DarkTimes, DemonBoy, DukeNukem, Emre67380(Yok xD), erdinho58, Essenc3, ETeK_6_ZooM, Evil Clown, execuTe, exghost, FerrariEnzo, GodOfSky, GreeN_EyE, HarLeem06, harley, Hitman 4, ican22, JonnyBravo, judas, karahanli, Kwanza, LADRE, Leetnock, Lisandro, lnvasion, Millionaire, optech30, PhaetoN, Prima, ReveRanGe_, Senius, sezercik41, ShapeShifter, shneZee, skyLion, SLauGHTeR', SoGood, Spyware, STLMX, superdevil, TaygunShot, The47, TheRage, TillDoomsDAY, Tipsyy, ToBePerfect, TorQ, Trezeguet, Truth, UneqquaL, Unreminical, volki, WildKing, xPriSonBreaK, Xx__White__xX, Zelquality, zortt ve 98 misafir
LoL Kalbimizde ondan xDDukeNukem demiş ki:Saat 7-8(akşam) den beri siteye uğramadım fakat beni burda gösteriyorEmre67380 demiş ki:Bu forumu gezen kullanıcılar: 3rCH!N, _ExeLaNs_, _MvM_, adamol14, aLoNeYoUnG, archey, arkadas1m, ArrivaL, badlife48770, baris1992, BaSoryong, battal15, bLaster, Blondy, Candle, Crusade, darkcurset, DarkTimes, DemonBoy, DukeNukem, Emre67380(Yok xD), erdinho58, Essenc3, ETeK_6_ZooM, Evil Clown, execuTe, exghost, FerrariEnzo, GodOfSky, GreeN_EyE, HarLeem06, harley, Hitman 4, ican22, JonnyBravo, judas, karahanli, Kwanza, LADRE, Leetnock, Lisandro, lnvasion, Millionaire, optech30, PhaetoN, Prima, ReveRanGe_, Senius, sezercik41, ShapeShifter, shneZee, skyLion, SLauGHTeR', SoGood, Spyware, STLMX, superdevil, TaygunShot, The47, TheRage, TillDoomsDAY, Tipsyy, ToBePerfect, TorQ, Trezeguet, Truth, UneqquaL, Unreminical, volki, WildKing, xPriSonBreaK, Xx__White__xX, Zelquality, zortt ve 98 misafir
imazana bayıldım dostum :) program sabırsızlıkla bekleniyorsoTuRy.WAR demiş ki:^^ benim anlamadığım konu şu 1. si tmm bende önceki msjlarımda exl i haklı cıakrtıcak şeyler söyledim lakin spyware gibi deneme bir mod extraloob u şahsi olarak savunmaa kalkıyor akrabanmı herkes kendini savunabilir deilmi üstad 2. si çok felaket uzatıyorsunuz şunu fark ettim özellikle deneme modlarda hepsi için sölyemiyorum sözüm meclisten dışarı lakin olaya bir el atma istegi var güzel rütbelerinin geregi bu lakin olaya et attıklarında bi polemik çıkıyor ortaya uzatma dediklerinde farkında olmadan kendileri uzatıyorlar bence herkes girdiği büründüğü rolden cıksın azcık kendini oynasın yalakalıgın veya insanları yermenin lüzumu yok bu lafım forumdaki herkese yok şunlar girdi foruma bunlar online demekle olmaz bu işler ve artık cvblaşmayalım konuda sadece exl nin cvbı gelsin bana kalırsa gelmesinde direk çöpe gitsin konu... iyi forumlar saygılar
anlayamadım okan abi nasıl modifiye bugün checkte yaparlar bişeyler gelse iyi olur haniextraloob demiş ki:programı modifiye ettik.
programı bgün bize sunacakmısın abi ?extraloob demiş ki:programı modifiye ettik.
Biz ne zaman kullanacaz acep.extraloob demiş ki:programı modifiye ettik.
ironEyE demiş ki:Biz ne zaman kullanacaz acep.extraloob demiş ki:programı modifiye ettik.
WildKing demiş ki:program süper olmuş bide kullana bilsek xD
o exlyi kötüleyenler çatır çatır çatlasın ......