- Takımı
- Seçiniz...
Bi süre denedikten sonra blocklanmıyormuydu çar? 24saat
AhahahaKemalist demiş ki:Nedir lan sizin derdinizSpyware demiş ki:Neyin Peşindesiniz?
- Resim Silinmiş.
TheCombo demiş ki:Mantığa davet ediyorum... Bu anlatım ingilizce demeki başkaları yaptı ve paylaştı... bunu binlerce kişi kulanıyor bizede verseniz ne kaybedersiniz
FakemişSoGood demiş ki:http://www.megaupload.com/?d=9VJPTOTG böyle bir dosya buldum taratmadan kullanmayın bi taratıyorum şimdi
bencedeSpyware demiş ki:Okan abi bunca insan programı istiyor, bukadar istediklerine göre onlara masuliyet kabul etmediğimizi ve herhangi bir olaydan sorumluluk duymayacağımızı belirt ve paylaş bence.
Tarattım kaspersky2010 ile bi virüs bulamadı fakat program çok amatörce bir programironEyE demiş ki:300kb lik dosyadan generator olmaz...
lol sildim.SoGood demiş ki:Tarattım kaspersky2010 ile bi virüs bulamadı fakat program çok amatörce bir programironEyE demiş ki:300kb lik dosyadan generator olmaz...
silk için id pw gizli soru mail istiyor
Crusade demiş ki:lol sildim.SoGood demiş ki:Tarattım kaspersky2010 ile bi virüs bulamadı fakat program çok amatörce bir programironEyE demiş ki:300kb lik dosyadan generator olmaz...
silk için id pw gizli soru mail istiyor
Bana fake geldi zaten. videonun sonuna dikkat edin.en aşaya çektiğinde kod ve şifresi gözükmüyor o ara değiştirmiş olabilir videoyu durdurup zor birşey deil...BaZinGa demiş ki:video yayınlanma tarihine baktım 2 gun once paylasmıs adam bunu. accountuna yuklerken baktıgıma göre hindistanlı biri :) 2 gunde joymax bunu cozup kapatmıs da olabilir. ama konu iyi hit yapmış beleş silk olunca
SoGood demiş ki:ERKOM E-Pin Bugu Kullananlar 2109'a Kadar Ban Yedi
Eğer O ID'de limanda char varsa ban yemedi(müşterileri mağdur etmemek için)
Eğer ID'de hiç limanında char yoksa boş account ise bugün 2109a kadar tamamı illegal kullanım nedeniyle banlanmıştır. Bu Bug ile silk yüklemiş arkadaşlarımız var ise ve kullandıkları charlara yüklemişler ise içleri rahat olsun oynadığınız charlara ban verilmiyor.
Dikkate almakta fayda var.Bu yazının yazılma tarihi 10 kasım 2009
Mantıken yaklaşırsak doğru ..Emre67380 demiş ki:Bana fake geldi zaten. videonun sonuna dikkat edin.en aşaya çektiğinde kod ve şifresi gözükmüyor o ara değiştirmiş olabilir videoyu durdurup zor birşey deil...BaZinGa demiş ki:video yayınlanma tarihine baktım 2 gun once paylasmıs adam bunu. accountuna yuklerken baktıgıma göre hindistanlı biri :) 2 gunde joymax bunu cozup kapatmıs da olabilir. ama konu iyi hit yapmış beleş silk olunca