Mantığa davet ediyorum... Bu anlatım ingilizce demeki başkaları yaptı ve paylaştı... bunu binlerce kişi kulanıyor bizede verseniz ne kaybedersiniz

Spyware demiş ki:
Okan abi bunca insan programı istiyor, bukadar istediklerine göre onlara masuliyet kabul etmediğimizi ve herhangi bir olaydan sorumluluk duymayacağımızı belirt ve paylaş bence.
bencede

ironEyE demiş ki:
300kb lik dosyadan generator olmaz...
Tarattım kaspersky2010 ile bi virüs bulamadı fakat program çok amatörce bir program
silk için id pw gizli soru mail istiyor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

video yayınlanma tarihine baktım 2 gun once paylasmıs adam bunu. accountuna yuklerken baktıgıma göre hindistanlı biri :) 2 gunde joymax bunu cozup kapatmıs da olabilir. ama konu iyi hit yapmış beleş silk olunca :D

Crusade demiş ki:
SoGood demiş ki:
ironEyE demiş ki:
300kb lik dosyadan generator olmaz...
Tarattım kaspersky2010 ile bi virüs bulamadı fakat program çok amatörce bir program
silk için id pw gizli soru mail istiyor :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
lol sildim. :mrgreen:
:mrgreen:

Başka bir siteden buldum bu yazıyı.

ERKOM E-Pin Bugu Kullananlar 2109'a Kadar Ban Yedi

Eğer O ID'de limanda char varsa ban yemedi(müşterileri mağdur etmemek için)

Eğer ID'de hiç limanında char yoksa boş account ise bugün 2109a kadar tamamı illegal kullanım nedeniyle banlanmıştır. Bu Bug ile silk yüklemiş arkadaşlarımız var ise ve kullandıkları charlara yüklemişler ise içleri rahat olsun oynadığınız charlara ban verilmiyor.

Dikkate almakta fayda var.Bu yazının yazılma tarihi 10 kasım 2009

BaZinGa demiş ki:
video yayınlanma tarihine baktım 2 gun once paylasmıs adam bunu. accountuna yuklerken baktıgıma göre hindistanlı biri :) 2 gunde joymax bunu cozup kapatmıs da olabilir. ama konu iyi hit yapmış beleş silk olunca :D
Bana fake geldi zaten. videonun sonuna dikkat edin.en aşaya çektiğinde kod ve şifresi gözükmüyor o ara değiştirmiş olabilir videoyu durdurup zor birşey deil...

SoGood demiş ki:
ERKOM E-Pin Bugu Kullananlar 2109'a Kadar Ban Yedi

Eğer O ID'de limanda char varsa ban yemedi(müşterileri mağdur etmemek için)

Eğer ID'de hiç limanında char yoksa boş account ise bugün 2109a kadar tamamı illegal kullanım nedeniyle banlanmıştır. Bu Bug ile silk yüklemiş arkadaşlarımız var ise ve kullandıkları charlara yüklemişler ise içleri rahat olsun oynadığınız charlara ban verilmiyor.

Dikkate almakta fayda var.Bu yazının yazılma tarihi 10 kasım 2009

Senin amacın asıl charlara yükletip herkesi banlatmak ? :lol:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Emre67380 demiş ki:
BaZinGa demiş ki:
Bana fake geldi zaten. videonun sonuna dikkat edin.en aşaya çektiğinde kod ve şifresi gözükmüyor o ara değiştirmiş olabilir videoyu durdurup zor birşey deil...
Mantıken yaklaşırsak doğru .. :thumbsup:

Yukarı Alt