20 kere refresh yapdım bende yok ^_^
- Resim Silinmiş.Crisis demiş ki:sayfayı 1 kere refresh yap tekrar ss cekip koyTitanyum-X demiş ki:- Resim Silinmiş.
Bende 30 kere refresh yaptım var bendeCrisis demiş ki:20 kere refresh yapdım bende yok ^_^
Arcadia demiş ki:- Resim Silinmiş.
yeterince açıklayıcı olmuştur umarım.
Nedir lan sizin derdinizSpyware demiş ki:Neyin Peşindesiniz?
- Resim Silinmiş.
Kapı benim kapım olduğundan bi problem yokKemalist demiş ki:Nedir lan sizin derdinizSpyware demiş ki:Neyin Peşindesiniz?
- Resim Silinmiş.
LoL Bencede nedir? Biraz yazmayında bekleyin.Sabır en büyük erdemdir.Bekleyelim Okan abinin link i koymasını...Kemalist demiş ki:Nedir lan sizin derdinizSpyware demiş ki:Neyin Peşindesiniz?
- Resim Silinmiş.
erkom aşşadaJetHomme demiş ki:Ben çok denedim e-pin ondan bende gözükmüyor heralde.
doğruda 3 saattir geliyor ama hiçbir yerde link yokEmre67380 demiş ki:LoL Bencede nedir? Biraz yazmayında bekleyin.Sabır en büyük erdemdir.Bekleyelim Okan abinin link i koymasını...Kemalist demiş ki:Nedir lan sizin derdinizSpyware demiş ki:Neyin Peşindesiniz?
- Resim Silinmiş.
Aynı şekil bana çıkanda. Benim gibi çok e-pin denediysen olabilir...Crisis demiş ki:resim altta
Resme bakarsanız bende yok :) ondan diyorum.Nasıl oluyorda kimisinde olup kimisinde olmuyor ?
10 kadar denedimJetHomme demiş ki:Aynı şekil bana çıkanda. Benim gibi çok e-pin denediysen olabilir...Crisis demiş ki:resim altta
Resme bakarsanız bende yok :) ondan diyorum.Nasıl oluyorda kimisinde olup kimisinde olmuyor ?
Bende öle bişi... JM bize göstermior erkomuCrisis demiş ki:10 kadar denedimJetHomme demiş ki:Aynı şekil bana çıkanda. Benim gibi çok e-pin denediysen olabilir...Crisis demiş ki:resim altta