hhuhueh bu yazıyı degiştirmişlerKen BLock demiş ki:harikasınız heyecanla bekliyoruz büyüksün EXL
hhuhueh bu yazıyı degiştirmişlerKen BLock demiş ki:harikasınız heyecanla bekliyoruz büyüksün EXL
Kişi forumda yazdıgı mesaj lar ile kendi kişiliğini belli eder. Mesaj editlerken sadece EDIT yazsanız yeterli olur herhalde. Kişinin hakkına aykırı bir durum bu._By_DaDaSsS_ demiş ki:hhuhueh bu yazıyı degiştirmişlerKen BLock demiş ki:harikasınız heyecanla bekliyoruz büyüksün EXL
evet buyuk bı haya yaptılar guvenı sarstılar_By_DaDaSsS_ demiş ki:hhuhueh bu yazıyı degiştirmişlerKen BLock demiş ki:harikasınız heyecanla bekliyoruz büyüksün EXL
Titanyum-X demiş ki:Kişi forumda yazdıgı mesaj lar ile kendi kişiliğini belli eder. Mesaj editlerken sadece EDIT yazsanız yeterli olur herhalde. Kişinin hakkına aykırı bir durum bu._By_DaDaSsS_ demiş ki:hhuhueh bu yazıyı degiştirmişlerKen BLock demiş ki:harikasınız heyecanla bekliyoruz büyüksün EXL
Crisis demiş ki:İnsallah programı paylasmazlar.O zaman bencil insanlar buraya ne yazacak onu merak ediyorum.
Böyle yaparsan 500+ Postlu kişilere saldırırlar vermeleri için.extraloob demiş ki:Crisis demiş ki:İnsallah programı paylasmazlar.O zaman bencil insanlar buraya ne yazacak onu merak ediyorum.
zati ben programı paylaşsam ne kadar kıçı kırık site varsa alır sitelerine koyarlar biz bir güvenliği sağlayalımda program çalınmalara karşı güvenlikten geçiyor tabi bu süreçte bug kapatılmazsa iyidir
Ps : bu linkleride 500 mesaj ve üstü görebilir hale mi getirsek acep baksanıza ne kadar 0-200 mesajlı varsa burada caz yapıyor adamların profiline bakıyorum siteye en son 1 ay önce mesaj atmışlar lakin bugün bizi kötülemek için neler yazıyorlar wahh acıyorum bunlara, yazık.
boşversene gulum ya olmucak duaya amın demenın mantıgı yok lafı dolandırmanında anlamı yokextraloob demiş ki:Crisis demiş ki:İnsallah programı paylasmazlar.O zaman bencil insanlar buraya ne yazacak onu merak ediyorum.
zati ben programı paylaşsam ne kadar kıçı kırık site varsa alır sitelerine koyarlar biz bir güvenliği sağlayalımda program çalınmalara karşı güvenlikten geçiyor tabi bu süreçte bug kapatılmazsa iyidir
Ps : bu linkleride 500 mesaj ve üstü görebilir hale mi getirsek acep baksanıza ne kadar 0-200 mesajlı varsa burada caz yapıyor adamların profiline bakıyorum siteye en son 1 ay önce mesaj atmışlar lakin bugün bizi kötülemek için neler yazıyorlar wahh acıyorum bunlara, yazık.
500 + lar görsün bencede abi.yeni konu aç 500- bakamasın en iyisi :)extraloob demiş ki:Crisis demiş ki:İnsallah programı paylasmazlar.O zaman bencil insanlar buraya ne yazacak onu merak ediyorum.
Sende haKLsın okan abi keşke once bı guzeLce programı haLLetseydın sorunLarı cozseydın mıLLetın agzına sakız oLmazdı konu ... Crisis arkadasımada BUNU anLatmaya caLıstım ama yannıs anLadı ...extraloob demiş ki:Crisis demiş ki:İnsallah programı paylasmazlar.O zaman bencil insanlar buraya ne yazacak onu merak ediyorum.
eski yetkilerim olsaydı bir ikinci kez aynı duyguyu yaşayacaktın desenehaysiyetsiz demiş ki:Ben Ken Block gerceklerı söyledıgm ıcın banladı benı exlfurkan19 demiş ki:Arkadaşlar yorum yapamıyorum (insanların Gerçek yüzleriyle sanal elemdeki yüzleri farklıdır :)
cok oyun cevırıyolar..ıkıdır yorumumu degıstırıp harıkasın exl dıe yazdılar sız dusunun gerısını