Bumpkin demiş ki:@Crisis
Güzel konuşuyorsun ama biraz sakin ol. m*l vs. demek yakışmıyor sana.
_SaH_MaT_ demiş ki:Sabır sabır sabır.
düzeltildi°istirildiSpyware demiş ki:Bumpkin demiş ki:@Crisis
Güzel konuşuyorsun ama biraz sakin ol. m*l vs. demek yakışmıyor sana.
Varya daha dün erkom e-pinleri sildiydim.Yemin ediyorum sildikten 5 saniye sonra içime doğdu kesin yine bug oluşur diye.Senle aynı fikirdeyim eski e-pindir onlar %99.99.volkan.ka demiş ki:Mrblar.
Arkadaşlar video dan ne anladığınızı bilmiyorum ancak oradaki program sadece eskiden kullanılmış olan e pinleri içermektedir.
Yani sizin buradan anlamanız gereken şey ise kendi epinlerinizi tekrardan denemektir?
Video dan ne anladığınızı ANLAMIŞ değilim. Aklı olan,şu video yu izledikten sonra benim dediğimi yapmalıydı.
Herneyse, ben size anlattım olayı.
Hadi eyv...
5-6 ay önceki aldıgım toplam 3k lık silki birer birer denedim olmadı :)ironEyE demiş ki:Varya daha dün erkom e-pinleri sildiydim.Yemin ediyorum sildikten 5 saniye sonra içime doğdu kesin yine bug oluşur diye.Senle aynı fikirdeyim eski e-pindir onlar %99.99.volkan.ka demiş ki:Mrblar.
Arkadaşlar video dan ne anladığınızı bilmiyorum ancak oradaki program sadece eskiden kullanılmış olan e pinleri içermektedir.
Yani sizin buradan anlamanız gereken şey ise kendi epinlerinizi tekrardan denemektir?
Video dan ne anladığınızı ANLAMIŞ değilim. Aklı olan,şu video yu izledikten sonra benim dediğimi yapmalıydı.
Herneyse, ben size anlattım olayı.
Hadi eyv...
Anlaşılan fake miş programTolkien demiş ki:bütün epinleri denedim olmadı :(
youtube'de comments'lerde kapandığı yazıyor bug'unvolkan.ka demiş ki:Programın fakeliği falan önemli değil.
Ama dün çalıştığı bir gerçektir.
Bazı yerlerde okudum bug kapandı diye söylentiler çıkmış
Bug kapanmış olabilir.
Olmamış olabilirde.
Şans bu işler