osman71 demiş ki:
Crisis demiş ki:
Arkadaslar biraz sakin olurmusunuz? Bizde sizin gibi bekliyoruz burda.Kimsenin kimseye karsı bir üstünlügü yok.O adam önce buldu tabiki önce kendi kullanacak? Biraz Empati yaparmısınız? Önce siz bulsaydınız tüm siteylemi paylasırdınız yoksa sadece 2-3 tane yakın arkadasınızlamı? Hatta eminimki kimseyle paylasmadan ot gibi sadece kendisi kullananlarda olacaktır. Onun icin biraz konusmayı kesip bekleyin!
BLdrm o zman boLe bı konu acıLıpta mıLLetı heycan ıcınde bırakmasaLardı sana kesınLıkLe katıLmıyorum ...
Kimsenin katılıp yada katılmaması benim umurumda degil! Bir kere daha empati yap bakalım (anlamını biliyormusun o bile faili mechul)
Diyelim sen extraloob sun ve sitenin kurucusu sun.Bu program ilk senin eline gecti.Seninde binlerce üyen var sitende ve herkes seni iyi birisi ve güvenilir birisi olarak biliyor.Programı alıp hemen siteye koyuyosun ve tüm ac insanlar aynı saniyelerde kapıs kapıs indiriyor bedava ekmek dagıtma olayı gibi.Sonra bir bakıyorlar charlar bombos herkes hacklenmis.Ne düsünürsün?İnsanlar sana dümdüz küfür etmezmi?Sanal alemde 3 kurusluk hatırın kalırmı?Yada söyle söyleyim bu saatten sonra seni kim tınlar? Haa kendini söyle avutursun "ya programı ben yapmadımki neden küfür ediyosunuz" felan diye.Evet belki programı sen yapmadın icine keyloggeri sen atmadın ama tuttun hemen tarama yapmadan mal gibi paylastın.Suc sende degilmi? Bunların cevabını ver kendine daha sonra gel buraya.