Crisis demiş ki:
WildKing demiş ki:
1. video artık açılmıyor 2.si bu videodaki adam download linkini haftasonu eklıyecegım dıyorr
Sen nasıl bir Old School üyesisin? Senin görevin böyle durumlarda yeni üyeleri sakinlestirip sorularını biliyorsan cevaplamak.O rütbe sana bosuna verilmedi?

ps: 1.si video calısıyor 2.si kim öyle birsey dediyse yaz buraya.
nerenden çıkardın bu lafıı ? adam oldschool hiç bir görevi yok sadece kurallara uysa yetiyor.

genenha ve diğerleri exl link vermek zorunda degilki ^^ öyle birşey sölüorsunuzki sanki zorundalarmış gibi konuşuyorsunuz :((( verirse eyw. diyeceksiniz vermesse küfürmü ediceksiniz kesnilikle hayır vermessede canları saolsun diceksiniz dier arkadaşların söledigi gibi muhtemelen bnm bulamadıgım prgiy nette bulduysa exl muhakkak virüs taraması vb inceleme yapıyordur emin olun ve yargılayamassınız kimseyi koyun artık linki ya veya niye koymadınız diye ok ? kulak patlatmayın artık exl son mesajı attıgında emin olun lin gelicektir veya bilgilendirecektir sizi tşkler iyi forumlar

@Mr Green
Eger beklemek istemiyorsan siteyi terket.Tüm yorumlarını okudum hepside bu siteyi kötüleyen terimler iceriyor.Ama sende öyle siteden cıkıp bir daha girmicek bir g*t göremiyorum.Su dakkada o link paylasılsın ilk indirenlerden birisi olacagındanda adım gibi eminim.

birde extraloob böyle birşey yapıcagını sanmıyorm bizde burda beklıyoruz bu programın linki daha cıkmamış diye duydum eger extraloobda varsa emınım paylaşır

Crisis demiş ki:
@Mr Green
Eger beklemek istemiyorsan siteyi terket.Tüm yorumlarını okudum hepside bu siteyi kötüleyen terimler iceriyor.Ama sende öyle siteden cıkıp bir daha girmicek bir g*t göremiyorum.Su dakkada o link paylasılsın ilk indirenlerden birisi olacagındanda adım gibi eminim.
+111111

sananelan1111 demiş ki:
Crisis demiş ki:
WildKing demiş ki:
1. video artık açılmıyor 2.si bu videodaki adam download linkini haftasonu eklıyecegım dıyorr
Sen nasıl bir Old School üyesisin? Senin görevin böyle durumlarda yeni üyeleri sakinlestirip sorularını biliyorsan cevaplamak.O rütbe sana bosuna verilmedi?

nerenden çıkardın bu lafıı ? adam oldschool hiç bir görevi yok sadece kurallara uysa yetiyor.
sen newbie degilmisin? sırf bu program icin üye olmussun siteye ve abidik gubidik mesaj yazıyorsun.Bu sitede kimseye haketmedigi rütbe verilmez. :arrow:

Mopneet

@Crisis
Güzel konuşuyorsun ama biraz sakin ol. m*l vs. demek yakışmıyor sana. :wink1:

EXL yayınlamak zorunda degil diyorsun ama okan abinin konusmalarında kesinlik var eklemezse yalancı konumuna düşücektir :wink1:

NOT: ERKOM açıgı kapatacagını söyledi yayınlanmaz ise silk yükleyemezsiniz beleşe silk almak çogu kişiye haksızlık olur :)

soTuRy.WAR demiş ki:
genenha ve diğerleri exl link vermek zorunda degilki ^^ öyle birşey sölüorsunuzki sanki zorundalarmış gibi konuşuyorsunuz :((( verirse eyw. diyeceksiniz vermesse küfürmü ediceksiniz kesnilikle hayır vermessede canları saolsun diceksiniz dier arkadaşların söledigi gibi muhtemelen bnm bulamadıgım prgiy nette bulduysa exl muhakkak virüs taraması vb inceleme yapıyordur emin olun ve yargılayamassınız kimseyi koyun artık linki ya veya niye koymadınız diye ok ? kulak patlatmayın artık exl son mesajı attıgında emin olun lin gelicektir veya bilgilendirecektir sizi tşkler iyi forumlar
biz link vericek diye bir zorunluluk koymadık ama madem ki link verilmeyecek link geliyor dememli dmi? Eyw. felan yok eğer böyle bir haberi yayınlayıp ve link geliyor diyorsa bunu yapmalı sözünün yerinde durmalı ben burda küfür etmiyorum bişiy yapmıyorum adam akıllı tartışıyorum... 4 saat boyunca bu nasıl bir programda hala virüs taraması lütfen bu kadar şeyi söyledin bunuda söyle? bilgisayarı tamamen taratsam 4 saat sürmez bu bir program için biraz fazla bir zaman değil mi? burada yapılanı okan abi kendide dedi önce biz ekmeğimizi yiyecez sonra siz diyerek ... buradan nasıl bir anlam çıkarıorsan lütfen bi cvp at bana bu sözün olumlu bir anlamı olamaz

bLaster demiş ki:
EXL yayınlamak zorunda degil diyorsun ama okan abinin konusmalarında kesinlik var eklemezse yalancı konumuna düşücektir :wink1:

NOT: ERKOM açıgı kapatacagını söyledi yayınlanmaz ise silk yükleyemezsiniz beleşe silk almak çogu kişiye haksızlık olur :)
adam kendısı bı sonuca ulassında gerısı gelır :oldie:

Crisis demiş ki:
WildKing demiş ki:

-

Bumpkin demiş ki:
@Crisis
Güzel konuşuyorsun ama biraz sakin ol. m*l vs. demek yakışmıyor sana. :wink1:
Sagol ama adamlar hem bu siteden bedava silk vs bekliyorlar hemde siteyi kötülemeye calısıyorlar.Burda onları zincirle baglı tutanmı var? istemeyen memnun olmayan cıksın.Okan abinin yerinde olsam o linki sadece Site yönetimi ve VİP üyelerle paylasırdım.Herseyin bir bedeli vardır.Hem belese bulupda hemde hep bana hep bana olursa bu is yürümez. :nod:

Crisis demiş ki:
osman71 demiş ki:
Crisis demiş ki:
Arkadaslar biraz sakin olurmusunuz? Bizde sizin gibi bekliyoruz burda.Kimsenin kimseye karsı bir üstünlügü yok.O adam önce buldu tabiki önce kendi kullanacak? Biraz Empati yaparmısınız? Önce siz bulsaydınız tüm siteylemi paylasırdınız yoksa sadece 2-3 tane yakın arkadasınızlamı? Hatta eminimki kimseyle paylasmadan ot gibi sadece kendisi kullananlarda olacaktır. Onun icin biraz konusmayı kesip bekleyin!
BLdrm o zman boLe bı konu acıLıpta mıLLetı heycan ıcınde bırakmasaLardı sana kesınLıkLe katıLmıyorum ...
Kimsenin katılıp yada katılmaması benim umurumda degil! Bir kere daha empati yap bakalım (anlamını biliyormusun o bile faili mechul)
Diyelim sen extraloob sun ve sitenin kurucusu sun.Bu program ilk senin eline gecti.Seninde binlerce üyen var sitende ve herkes seni iyi birisi ve güvenilir birisi olarak biliyor.Programı alıp hemen siteye koyuyosun ve tüm ac insanlar aynı saniyelerde kapıs kapıs indiriyor bedava ekmek dagıtma olayı gibi.Sonra bir bakıyorlar charlar bombos herkes hacklenmis.Ne düsünürsün?İnsanlar sana dümdüz küfür etmezmi?Sanal alemde 3 kurusluk hatırın kalırmı?Yada söyle söyleyim bu saatten sonra seni kim tınlar? Haa kendini söyle avutursun "ya programı ben yapmadımki neden küfür ediyosunuz" felan diye.Evet belki programı sen yapmadın icine keyloggeri sen atmadın ama tuttun hemen tarama yapmadan mal gibi paylastın.Suc sende degilmi? Bunların cevabını ver kendine daha sonra gel buraya.

Demek istedıgımı anLamadın heraLde sen yada anLamak ıstemıosunn madem boLe bı durum war hıc payLasma sorunLarı haLLet ondan sonra payLas benım demek ıstedıgım bu ... işini sagLama aLL ...

Kardeşlerim daha programın linki verilmedi ki extraloob bunu kontrol etsin ^^ adam 48 saat içinde paylasıcam demiş o kadar yani tarıyoz filan demeyin ortada foll yok yumurta yok.

BLdrm o zman boLe bı konu acıLıpta mıLLetı heycan ıcınde bırakmasaLardı sana kesınLıkLe katıLmıyorum ...[/quote]
Kimsenin katılıp yada katılmaması benim umurumda degil! Bir kere daha empati yap bakalım (anlamını biliyormusun o bile faili mechul)
Diyelim sen extraloob sun ve sitenin kurucusu sun.Bu program ilk senin eline gecti.Seninde binlerce üyen var sitende ve herkes seni iyi birisi ve güvenilir birisi olarak biliyor.Programı alıp hemen siteye koyuyosun ve tüm ac insanlar aynı saniyelerde kapıs kapıs indiriyor bedava ekmek dagıtma olayı gibi.Sonra bir bakıyorlar charlar bombos herkes hacklenmis.Ne düsünürsün?İnsanlar sana dümdüz küfür etmezmi?Sanal alemde 3 kurusluk hatırın kalırmı?Yada söyle söyleyim bu saatten sonra seni kim tınlar? Haa kendini söyle avutursun "ya programı ben yapmadımki neden küfür ediyosunuz" felan diye.Evet belki programı sen yapmadın icine keyloggeri sen atmadın ama tuttun hemen tarama yapmadan mal gibi paylastın.Suc sende degilmi? Bunların cevabını ver kendine daha sonra gel buraya.[/quote]

+1
Demek istedıgımı anLamadın heraLde sen yada anLamak ıstemıosunn madem boLe bı durum war hıc payLasma sorunLarı haLLet ondan sonra payLas benım demek ıstedıgım bu ... işini sagLama aLL ...[/quote]

Yukarı Alt