Mopneet

Sen bekleme, milletide zaptırapt altına alma.Mr Green demiş ki:beyler link felan paylaşılmayacak boşuna beklemeyin bencilliğin alâsı dönüyor burda..
Sen bekleme, milletide zaptırapt altına alma.Mr Green demiş ki:beyler link felan paylaşılmayacak boşuna beklemeyin bencilliğin alâsı dönüyor burda..
sag degil sol üst kösedeCheckPoint_ demiş ki:Kapı sağ üst köşedeMr Green demiş ki:beyler link felan paylaşılmayacak boşuna beklemeyin bencilliğin alâsı dönüyor burda..
Yok sol üst köşe olacaktıCheckPoint_ demiş ki:Kapı sağ üst köşedeMr Green demiş ki:beyler link felan paylaşılmayacak boşuna beklemeyin bencilliğin alâsı dönüyor burda..
Programı bulamamış olamaz mısın ?soTuRy.WAR demiş ki:arkadaşlar program nette mevcut deil çok büyük bir ihtimalle yani exl nin elindede link yok sanırım fakat neden bekleyin koucaz diyorlar boşuna anlamadım sanırım exl ailesi biz üyelerine bilmedigimiz bir nedenden kızgın ve intikam alıyor ^^
Sen nekadar komiksin yaadamol14 demiş ki:ahahah 2000 silk oldu hedef ne kadar yapabilrsem o kadar iyi
elleme abısı eglenıyor kendınceSpyware demiş ki:Sen nekadar komiksin yaadamol14 demiş ki:ahahah 2000 silk oldu hedef ne kadar yapabilrsem o kadar iyi
ay yarıldım gülmektenskyLion demiş ki:elleme abısı eglenıyor kendınceSpyware demiş ki:Sen nekadar komiksin yaadamol14 demiş ki:ahahah 2000 silk oldu hedef ne kadar yapabilrsem o kadar iyi
vermesi normal çünkü o e-pin kullanıldı.CaRTMaNN demiş ki:This is not a valid ePin.
ePin(16 digits) or Serial No(8digits) is incorrect.
If ePin is not in use already, please retype the accurate ePin / Serial No.
Herifin video da yazdığı sayıları geçirdim, verdiği hata...
linki verir misin pm'denJustFun demiş ki:beyler 1 sitede ararken buldm virüslü filan diyorlar ama bilmiyorum :)
Kullanılsın zaten amaç burda kullanılan silki tekrar kullanmak ki aksi durumda ortada bir bug olmazdı...JetHomme demiş ki:vermesi normal çünkü o e-pin kullanıldı.CaRTMaNN demiş ki:This is not a valid ePin.
ePin(16 digits) or Serial No(8digits) is incorrect.
If ePin is not in use already, please retype the accurate ePin / Serial No.
Herifin video da yazdığı sayıları geçirdim, verdiği hata...
zaten insan milletide haberi olduğu için merak eder haberimiz olmasaydı keşke dicek duruma geldim ya :)skyLion demiş ki:sımdıye kadar verılmedıgıne göre bı sorun var..polemık yapmaya gerek yok..hıc haberınız olmasa napacaktınız