CaRTMaNN demiş ki:
JetHomme demiş ki:
CaRTMaNN demiş ki:
This is not a valid ePin.
ePin(16 digits) or Serial No(8digits) is incorrect.
If ePin is not in use already, please retype the accurate ePin / Serial No.

Herifin video da yazdığı sayıları geçirdim, verdiği hata...
vermesi normal çünkü o e-pin kullanıldı.
Kullanılsın zaten amaç burda kullanılan silki tekrar kullanmak ki aksi olsa ortada bir bug olmazdı... cool2:
evet generotor mantık odur zaten neten sürekli günceliyorsa program kendini doğrudur

Arkadaslar biraz sakin olurmusunuz? Bizde sizin gibi bekliyoruz burda.Kimsenin kimseye karsı bir üstünlügü yok.O adam önce buldu tabiki önce kendi kullanacak? Biraz Empati yaparmısınız? Önce siz bulsaydınız tüm siteylemi paylasırdınız yoksa sadece 2-3 tane yakın arkadasınızlamı? Hatta eminimki kimseyle paylasmadan ot gibi sadece kendisi kullananlarda olacaktır. Onun icin biraz konusmayı kesip bekleyin!

Takımı
Besiktas
Crisis demiş ki:
Arkadaslar biraz sakin olurmusunuz? Bizde sizin gibi bekliyoruz burda.Kimsenin kimseye karsı bir üstünlügü yok.O adam önce buldu tabiki önce kendi kullanacak? Biraz Empati yaparmısınız? Önce siz bulsaydınız tüm siteylemi paylasırdınız yoksa sadece 2-3 tane yakın arkadasınızlamı? Hatta eminimki kimseyle paylasmadan ot gibi sadece kendisi kullananlarda olacaktır. Onun icin biraz konusmayı kesip bekleyin!
İşte yorum budur, Helal olsun diyorum kardeşime ve herkesin iyice okumasını öneriyorum.

Bazılarınız gerçekten iyi niyetli olabilir, bulunca direk paylaşır.Fakat herzaman iyi niyetlilik iyi değildir.Adamlar hemen paylaşmıyorki bir bildiği var.Farzedinki bunlar keylogger'lı.Okan abide şak diye paylaştı.Hepimizin charları gitti.O zaman ne olacak? Ben söyliyeyim "extraloob charımızı soydu, bize tufaya düşürdü" diyeceksiniz.Şimdi neden paylaşılmadığını bir gözden geçiriniz :wink1:

problem değil bencillik var..[/quote]

bencillik yok ^^ keylogger vs. taraması yapılıyor sadece :wink1: :!:[/quote]
4 saatte mi yapılıyor tarama :uyku:[/quote]
virüs programınlamı yapıldını sanıyorsun?

Crisis demiş ki:
BLdrm o zman boLe bı konu acıLıpta mıLLetı heycan ıcınde bırakmasaLardı sana kesınLıkLe katıLmıyorum ...

TheCombo demiş ki:
problem değil bencillik var..
bencillik yok ^^ keylogger vs. taraması yapılıyor sadece :wink1: :!:[/quote]
4 saatte mi yapılıyor tarama :uyku:[/quote]
virüs programınlamı yapıldını sanıyorsun?[/quote]
madem öyle neden virüslüyse kendileri kullanıyor?

EmmaW

arkadaşlar komik olmayın programı iyicene incelemeden buraya konulursa ve programda herhangi bir zararlı içerik varsa herkezin charları gidecek extraloob onun için ilgileniyor programla ve + olarak isroda veya herhangi bir private serverda dupe vs. gibi olaylar olunca gizledikmi hemen global topicden duyuruldu (sunsro silk item dupe, erkom eski e-pin açığı...)

osman71 demiş ki:
Crisis demiş ki:
BLdrm o zman boLe bı konu acıLıpta mıLLetı heycan ıcınde bırakmasaLardı sana kesınLıkLe katıLmıyorum ...
Kimsenin katılıp yada katılmaması benim umurumda degil! Bir kere daha empati yap bakalım (anlamını biliyormusun o bile faili mechul)
Diyelim sen extraloob sun ve sitenin kurucusu sun.Bu program ilk senin eline gecti.Seninde binlerce üyen var sitende ve herkes seni iyi birisi ve güvenilir birisi olarak biliyor.Programı alıp hemen siteye koyuyosun ve tüm ac insanlar aynı saniyelerde kapıs kapıs indiriyor bedava ekmek dagıtma olayı gibi.Sonra bir bakıyorlar charlar bombos herkes hacklenmis.Ne düsünürsün?İnsanlar sana dümdüz küfür etmezmi?Sanal alemde 3 kurusluk hatırın kalırmı?Yada söyle söyleyim bu saatten sonra seni kim tınlar? Haa kendini söyle avutursun "ya programı ben yapmadımki neden küfür ediyosunuz" felan diye.Evet belki programı sen yapmadın icine keyloggeri sen atmadın ama tuttun hemen tarama yapmadan acemi gibi paylastın.Suc sende degilmi? Bunların cevabını ver kendine daha sonra gel buraya.

diyeceğim tek şey bu haberi yayınlayıpta link i vermezse extraloob az veya çok üye kaybedecektir.. 4 saat oldu hala inceleniyor olamaz artık dimi?Elimizden gelen tek şey beklemek ama bu bug kapatılmadan bir link verin artık ya lütfen

WildKing demiş ki:
1. video artık açılmıyor 2.si bu videodaki adam download linkini haftasonu eklıyecegım dıyorr
Sen nasıl bir Old School üyesisin? Senin görevin böyle durumlarda yeni üyeleri sakinlestirip sorularını biliyorsan cevaplamak.O rütbe sana bosuna verilmedi?

ps: 1.si video calısıyor 2.si kim öyle birsey dediyse yaz buraya.

Yukarı Alt