evet generotor mantık odur zaten neten sürekli günceliyorsa program kendini doğrudurCaRTMaNN demiş ki:Kullanılsın zaten amaç burda kullanılan silki tekrar kullanmak ki aksi olsa ortada bir bug olmazdı...JetHomme demiş ki:vermesi normal çünkü o e-pin kullanıldı.CaRTMaNN demiş ki:This is not a valid ePin.
ePin(16 digits) or Serial No(8digits) is incorrect.
If ePin is not in use already, please retype the accurate ePin / Serial No.
Herifin video da yazdığı sayıları geçirdim, verdiği hata...
problem değil bencillik var..skyLion demiş ki:sımdıye kadar verılmedıgıne göre bı sorun var..polemık yapmaya gerek yok..hıc haberınız olmasa napacaktınız
bencillik yok ^^ keylogger vs. taraması yapılıyor sadeceMr Green demiş ki:problem değil bencillik var..skyLion demiş ki:sımdıye kadar verılmedıgıne göre bı sorun var..polemık yapmaya gerek yok..hıc haberınız olmasa napacaktınız
4 saatte mi yapılıyor taramaHyperion demiş ki:bencillik yok ^^ keylogger vs. taraması yapılıyor sadeceMr Green demiş ki:problem değil bencillik var..skyLion demiş ki:sımdıye kadar verılmedıgıne göre bı sorun var..polemık yapmaya gerek yok..hıc haberınız olmasa napacaktınız
İşte yorum budur, Helal olsun diyorum kardeşime ve herkesin iyice okumasını öneriyorum.Crisis demiş ki:Arkadaslar biraz sakin olurmusunuz? Bizde sizin gibi bekliyoruz burda.Kimsenin kimseye karsı bir üstünlügü yok.O adam önce buldu tabiki önce kendi kullanacak? Biraz Empati yaparmısınız? Önce siz bulsaydınız tüm siteylemi paylasırdınız yoksa sadece 2-3 tane yakın arkadasınızlamı? Hatta eminimki kimseyle paylasmadan ot gibi sadece kendisi kullananlarda olacaktır. Onun icin biraz konusmayı kesip bekleyin!
BLdrm o zman boLe bı konu acıLıpta mıLLetı heycan ıcınde bırakmasaLardı sana kesınLıkLe katıLmıyorum ...Crisis demiş ki:Arkadaslar biraz sakin olurmusunuz? Bizde sizin gibi bekliyoruz burda.Kimsenin kimseye karsı bir üstünlügü yok.O adam önce buldu tabiki önce kendi kullanacak? Biraz Empati yaparmısınız? Önce siz bulsaydınız tüm siteylemi paylasırdınız yoksa sadece 2-3 tane yakın arkadasınızlamı? Hatta eminimki kimseyle paylasmadan ot gibi sadece kendisi kullananlarda olacaktır. Onun icin biraz konusmayı kesip bekleyin!
bencillik yok ^^ keylogger vs. taraması yapılıyor sadece [/quote]TheCombo demiş ki:problem değil bencillik var..
amaç da bu gibi duruyor zaten reyting olsun vs vs..Senius demiş ki:iyi post kastık siteye topicte
Kimsenin katılıp yada katılmaması benim umurumda degil! Bir kere daha empati yap bakalım (anlamını biliyormusun o bile faili mechul)osman71 demiş ki:BLdrm o zman boLe bı konu acıLıpta mıLLetı heycan ıcınde bırakmasaLardı sana kesınLıkLe katıLmıyorum ...Crisis demiş ki:Arkadaslar biraz sakin olurmusunuz? Bizde sizin gibi bekliyoruz burda.Kimsenin kimseye karsı bir üstünlügü yok.O adam önce buldu tabiki önce kendi kullanacak? Biraz Empati yaparmısınız? Önce siz bulsaydınız tüm siteylemi paylasırdınız yoksa sadece 2-3 tane yakın arkadasınızlamı? Hatta eminimki kimseyle paylasmadan ot gibi sadece kendisi kullananlarda olacaktır. Onun icin biraz konusmayı kesip bekleyin!
Sen nasıl bir Old School üyesisin? Senin görevin böyle durumlarda yeni üyeleri sakinlestirip sorularını biliyorsan cevaplamak.O rütbe sana bosuna verilmedi?WildKing demiş ki:1. video artık açılmıyor 2.si bu videodaki adam download linkini haftasonu eklıyecegım dıyorr