Toxicated demiş ki:
HaTT0R_HaNZ0 demiş ki:
extraloob demiş ki:
dikkat ediyorum topicte 0-200 mesajlı üyeler var hep şu şikayet ettiğimiz sömüren kesim sağda solda extraloob kötü derler lakin hep burada takılırlar ve ne kadar beleş bir iş varsa hemen günışığına çıkarlar geçen ki erkom epin açık olayı gibi di mi !
orası öyle ama abi bekleyenlerin arasında gerçek exl. ailesinden olanlar var onlarda bu acıkdan ffaydalanmak istiyor ama :( Neyse biz beklemeyede devam
HaTT0R_HaNZ0 demiş ki:
tüm exl olarak rica etsek artık su link i paylasırmısın bizde deneyelim açık kapanmadan pray:
Hayırdır takıldıgın yerdekiler paylaşmadı da mı burda istiyorsun anlamadım ki ? :confused1:
benim tek takıldığım yer var orasıda burası sorunun warsa söle

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Ufak tefek sorunlar var aslında, alıntı yaptıklarımı iyice okuyup kavra, ondan sonra yaz buraya tekrar :wink1:

paylaşsanizda bizde yararlansak yarin zaten salı bakim war yarina kadar biraz silke doyalim tat çıkaralim linkk please xD

bu programdaki kodların bir sınırımı var? sürekli kendisini yenileyemiyormu? neden bu kadar gec paylasım oluyor ben sadece onu anlamıyorum :rolleyes1:

beyler link felan paylaşılmayacak boşuna beklemeyin bencilliğin alâsı dönüyor burda..

Yanlış anlamayın ama programın anlatımı ingilizce yani sizde biryerlerden aldınız onlarda dağıtı ve kulanıyor binlerce kişi niye bizede hemen vermiyorsunuz[Kötülemek için demiyorum]

Yukarı Alt