Teşekkür ettim zatenZuzZu demiş ki:extraloob demiş ki:CehenneT demiş ki:Çoğu bilindik şeyler. Yinede teşekkürler:)
X-V bu ikisini biliyordun ve kullanıyordun öyle mi
Acemiler İçin İşe Yarar Bir Rehber Uğraşılmış HAzırlanmış Emeğe Saygı..
PS: X-V Bunları Bilmeyen Kalmadı Sanıyorum...
bunları bilmeyen ok zaten =)extraloob demiş ki:CehenneT demiş ki:Çoğu bilindik şeyler. Yinede teşekkürler:)
Tamda bunları yazacaktımcanerayberkk demiş ki:haha eksik var xD alt tuşunun bi işlevi daha var meala bankanıza item koyarken inventoryden pete item atarken yada + basarken alt tuşuna basıp iteme tıklarsanız otomatik olarak ne işlem yapmak istiyorsanız yaabilirsiniz özellikler 100 capdayken stone yapmak da süper işe yarıyordu xD gerisi bilindik şeyler saten
+DaRKToxicated demiş ki:Hepsini biliyorum ve kullanmaktayım lakin çoğunu bilmeyen arkadaşlarımız muhakkak vardır. Umarım onlara faydalı olur
Okan abi sen bilmiyor muydunCehenneT demiş ki:Evetextraloob demiş ki:CehenneT demiş ki:Çoğu bilindik şeyler. Yinede teşekkürler:)
Abi onu da sbot yapmıyor muyduextraloob demiş ki:yok walla bilmiyordum, kuzum nereden bileceğim ki her işimi sbot yapıyor ben sadece capture the flag'lara katılıyorum bir de denk gelirsem unique avcılığı haa bir de itemlere özellik basıyorum
ctrl + 1 e basarsan kendi adamını secersin, ctrl +2 ye basarsan pt deki 2. adamı secer (yanındaysa) 3 e basarsan 3. adamı 4 e basarsan 4. adamı böyle böyle gider...tolga2707 demiş ki:Sadece ctrl ile basılan tüm itemların alınmasını bilmiyordum. Fakat Key Map bölümünde bir sürü tuş vardı onlarında açıklaması yapılsa güzel olurdu. Mesela bir Force Glavierken bir tuş vardı hemen kendi adamını seçiyordu ve rahatlıkla skill basabiliyordum, düşünün derim