space +rakamlarda(1,2,3..0) extra skil slotlarını aktif ediyor bunun gibi şeyleride paylaşırsak iyi olur biyerde yazmıyor ben oyuna başladıktan 2 ay sonra ögrenmiştim :)
Sadece ctrl ile basılan tüm itemların alınmasını bilmiyordum. Fakat Key Map bölümünde bir sürü tuş vardı onlarında açıklaması yapılsa güzel olurdu. Mesela bir Force Glavierken bir tuş vardı hemen kendi adamını seçiyordu ve rahatlıkla skill basabiliyordum, düşünün derim
ctrl + 1 e basarsan kendi adamını secersin, ctrl +2 ye basarsan pt deki 2. adamı secer (yanındaysa) 3 e basarsan 3. adamı 4 e basarsan 4. adamı böyle böyle gider...
Sadece ctrl ile basılan tüm itemların alınmasını bilmiyordum. Fakat Key Map bölümünde bir sürü tuş vardı onlarında açıklaması yapılsa güzel olurdu. Mesela bir Force Glavierken bir tuş vardı hemen kendi adamını seçiyordu ve rahatlıkla skill basabiliyordum, düşünün derim
ctrl + 1 e basarsan kendi adamını secersin, ctrl +2 ye basarsan pt deki 2. adamı secer (yanındaysa) 3 e basarsan 3. adamı 4 e basarsan 4. adamı böyle böyle gider...
beyler herkes yazmış güzel şeyler ben şu sorumun cevabını bulamadım kimse warrior cleric heal basarken kendini kısayoldan nasıl seçiyor ve düşmanı nasıl seçiyor mouse kullanmadan tek tıkla ?
Bu site tercihlerinizi saklamak için ve üye olduğunuzda giriş yapabilmeniz için çerezleri kullanmakta.
Siteyi kullanmaya devam etmeniz, bunu kabul ettiğiniz anlamına gelmektedir.