Hocam link yok mu
Hocam link yok mu
Bu konu 9 sene önce açılmış malum takımda 7 seneden beri uğraşıyor kötü bir şey demedim ki üzülme sen bi sayfanı yenile o yıldız yüklenecektir elbet bir günArap ırkının gelme olasılığı o kadar yüksek değil ve o kadar kısada sürmez
Yahu neticede daha kısa sürecek.Bu konu 9 sene önce açılmış malum takımda 7 seneden beri uğraşıyor kötü bir şey demedim ki üzülme sen bi sayfanı yenile o yıldız yüklenecektir elbet bir gün
Onu Okan'a sorman lazım, mesaj ona ait çünkü ^^Hocam link yok mu
^^Onu Okan'a sorman lazım, mesaj ona ait çünkü ^^
Aynenben bu konunun başlığı ne zaman görsem sanki bugün yarın gelecekmiş gibi inanıyorum.
bence konu başlığı değişmeli
ben hep kanıyorum mesela
dimiAynen
Hocam bu geleli yillar oldu Alex ve Egypt update i ile geldi, sen baya bi 80-90 cap spec olmussunEki Görüntüle 44954bu resim günceldir haritaya değil yazılara bakın şuan kullanımda değil gibi yazıyor ne zaman gelecek yıl olmuş kac:)
India ne zaman geldi veya islam? Şaşırtıcı alttaki 4 bilgiye bakHocam bu geleli yillar oldu Alex ve Egypt update i ile geldi, sen baya bi 80-90 cap spec olmussun
guzel tespit hocam da haritada yok onlar en azindan resimdeIndia ne zaman geldi veya islam? Şaşırtıcı alttaki 4 bilgiye bak