EmmaW

paylaşım için teşekkürler :)
ayrıca ben joymax'ı biraz tanıyorsam islam patch'in görüntülerini charların skillerini vs. 1 yıl önceden bitirmişlerdir :)

ksroya haziranda isroya ekim-kasım gibi gelir daha hunter vs thief patchi gelecek...

Yukie

Adminim yanlış anlaşılmasın ama;
Oyun daha beta aşamasındayken geldik oyuna, Legend 1 geldiğinde avrupalılar geldi ve her lafın birinde "Legend 2'de araplar gelecekmiş" diye dedikodular duyduk, aynı resimleri gördük, duyduk, heyecanlandık..

Legend 6: Forgotten World gelmiş.... Biz daha halen gelecek diye bekliyoruz...

Nisanın son haftası yada mayıs ayı içinde gelir diye düşünüyorum genelde bu aylar içinde büyük uptadeler oluyor.En kötü haziranda gelir...

bu haberin sonu gelmez ama yeni ırkların gelmesi dahada heyecan katıcak o ayrı ama bence islam ırkı açmak için 70+ chara sahip olmak gerekse dahada süpper oLurr :)))

Arkadaşlar 5 Senelik Haber Bu :D
Aynı Videolar Aynı Resimler Çıkacağı Yok Bence :)
Ama Yinede Bekleyip Göreceğiz :)

İslam ırkını bilmem ama bu mart-nisan gibi yeni lvl gelecekmi acaba
Benim için çok önemli gelecekse coin set yapmıcam gelmicekse itemleri almaya başlıcam ama hiç belli olmaz şimdi alırım 2 ay sonra yeni lvl yeni item gelirse hiç iyi olmaz ama;
Bana sorarsanız garanti lvl gelir geçmişe bakarsak önce 110 geldi ve 110 la beraber coin set çıktı aradan biraz zaman geçti battle arena ve arena coinle alınan takılar geldi şimdide silah geldi ve mart nisana kadar piyasada çok miktarda mısır silahlarıda bulunacak ve
oyuna yeni bir şey gelmeli demi tabiki lvl ve yeni ırkda lvl geldikten 2 ay sonra gelir

Yukarı Alt