mart yada mayis
sro2 gelincede gelebilir en iyisi 2 ırkıda aynı anda getirsinler 1 ırk daha vardı adını unuttum xDextraloob demiş ki:KimYooShin demiş ki:Daha yeni legend geldi geleceğini sanmıyorum kSRO'ya gelmeden iSRO hakkında düşünce yapmamız bence saçma =)
ama joymax operasyona başladı ve düğmeye bastı artık islam ırkı üzerinde çalışıyorlar ve update her an gelebilir lakin benim tahminim temmuz gibi ama bakalım göreceğiz.
T_JeSuS_R demiş ki:tanıtım videolarında avrupayı islamiyetten üstün tutmuş. zaten bunu yapan yahudiler bizim yanllışları doğru bilmemizi sağlamaya çalışıyorlar. skillerde bie 6 yıldızlı simgeler var her yerde.
akreps demiş ki:Eğer bir update olacaksa mayıs-haziran da olur.
Benim anlamadığım haritada farklı şehirlerdeki yeni kaleler gözüküyor eğer sıralama kaleler ile başlayacaksa bu sene içi yeni kale savaşları eklenir yıl sonunda da ırk update olabilir..
oww iymiş.. sana yeni güncellemeler getiriler şimdi koşu 3000m vs.. emin ol seniniki daha zevli geçecektir .. hiç canın sıkılmayacaktır.saturnus demiş ki:Püfff öyle veya böyle ben kaçıracam Mayısta askerlik Updatesi gelio bizimde :))
saturnus demiş ki:Püfff öyle veya böyle ben kaçıracam Mayısta askerlik Updatesi gelio bizimde :))