ismalic race silkroad 2 yle beraber gelecektir daha jupiter temple..... ksro ya yeni gelen update gelcek bize bence cok umut baglamayın bu sene icin islamic race e

Nezaman gelirse gelsin ben takılmama bakarım,full nova akar.
Yeni ırkın ismi islam olması canımı sıkıyor.Yahudi düşünülse karakterin tipini kıllı adam yapıp ismini darkdog koyarim. :coffee:

extraloob demiş ki:
KimYooShin demiş ki:
Daha yeni legend geldi geleceğini sanmıyorum kSRO'ya gelmeden iSRO hakkında düşünce yapmamız bence saçma =)

ama joymax operasyona başladı ve düğmeye bastı artık islam ırkı üzerinde çalışıyorlar ve update her an gelebilir lakin benim tahminim temmuz gibi ama bakalım göreceğiz.
Ksroda henuz buna dair bir update ve bir haber yok ^^ Legend 11 gordum ama islam irkiyla hic alakasi oldugunu dusunmuyorum..

İslam ırkı Tahminene Haziran ayı içersinde gelecektir Ama bu sürekli yenilikler yeni serverler 120 lvl'i geciktrmektir bence Leqend setler takılar itemler yeni yeni şeyler Sadece 11d ye silkroad ilk defa bukdar yenilik oldu sayısızca şeyler var bu 110 lvl sınırı rahat 1 yılı geçik bi süre daha süreciktir adım gibi eminim :coffee:

T_JeSuS_R demiş ki:
tanıtım videolarında avrupayı islamiyetten üstün tutmuş. zaten bunu yapan yahudiler bizim yanllışları doğru bilmemizi sağlamaya çalışıyorlar. skillerde bie 6 yıldızlı simgeler var her yerde.
bütün dinler birbirinden alıntı ztn dogru olan bişey yok.haziran temmuz gibi gelir yni update..

herşey bi yanada adamlar nasıl hazırlamıs bu oyunu yaw 4-5 sene once oynayanlar bilirler islam ırkı karakteri diye belirtilen fotograflar taa o zamanlarda wardı adamlar planlı programlı iş yapıo walla helal olsun.

Yukarı Alt