beyler start dedığım gıbı soru ısaretlerı cıkıor ne yapmalıyım acıl cvp beklıorum

ben pravite serverini indirmeden normal silkroaddan sc32 ile yapsam olmazmı yapmaya çaliştim böyle hata çikiyo ya server yokk diyo yada

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
- Resim Silinmiş.

benim canımı sıkan lag değilde oyuna girer girilmez yeninen dc insanın sinir sistemini altüst ediyoo buna için bii çarğre araştırmamız gerekir aslında..

apreda111 demiş ki:
ben pravite serverini indirmeden normal silkroaddan sc32 ile yapsam olmazmı yapmaya çaliştim böyle hata çikiyo ya server yokk diyo yada

- Resim Silinmiş.

yardim pls

yaaaa lutfen bırılerı bana baqsın olmuo bole lutfen sureklı aynı hata resımlerını de verdım cozum
u varsa nverın lutfen

GoMMeL demiş ki:
merhabalar benims sorunum var silkroad launcher i aciyorum start geliyo starta basinca

Sorry.Failed to execute Silkroad.[ Error code(2) ]

diye bi hata veriyo ne yapicam lütfen yardimci olun

not:bidaha yükledigim halde yine hata veriyo lütfen bi yardim edin lvl kasamiyorum
Kardeşim ctrl+alt+delete yapıp işlemlerden ordaki sro clienti bulup sollandır oluo birden fazla sro client açmaya kalkınca bu hatayı verir

apreda111 demiş ki:
apreda111 demiş ki:

- Resim Silinmiş.

yardim pls
Silkroad ın Clientini aynı forumdada anlatıldığı gibi direk komutunu yazdıysan olmas sro nun nerdeyse C: Veya D: Ordan girip sroyu bulup seçiceksin clienti

bende sc32 ile denedim olmuyo lütfen bi yardim edin arkadaslar en fazla 1-2 dakikanizi alcak
LLLLLLLLÜÜÜÜÜÜÜÜÜÜTFFFEEEEEEEEENNNNNNN!!!!!!!!!!!!!!

Yukarı Alt