Arkadaşalr Multi Client Arıorum sitede 2 saat aradım ama bulamadım her Yer Ip pls başlıkalrı yüzünden karışmış konu linki verirseniz sevinirim :santa:

Jacabo demiş ki:
KolerA demiş ki:
KolerA demiş ki:
Arkadaşalr Multi Client Arıorum sitede 2 saat aradım ama bulamadım her Yer Ip pls başlıkalrı yüzünden karışmış konu linki verirseniz sevinirim :santa:
Up Embarassed
buyur dostum

http://rapidshare.com/files/101232728/J ... t.rar.html

Çok Tşkler mucX mucX 2 Gündür Sürekli 9dg +5 Silah BAsıorum satmaya zmn olmuo yarından itibaren stall charıyla hotan esnafına karışırım artık :santa:

Jacabo demiş ki:
ozaman bana 8dg yada 9dg bi +5 bow borçlusun :lolmuch: :lolmuch: :lolmuch:
+5 Bowum Olursa Söz snn hmm Bzen Kendi İtemimi +4 yaptığımda Önce farklı bi item patlatıorum ondan sonra kendi itemime basıorum..Öyle item patlatim derken 2 kere +5 bastım :lolmuch:

KolerA demiş ki:
KolerA demiş ki:
Up Embarassed
buyur dostum

http://rapidshare.com/files/101232728/J ... t.rar.html
[/quote]

Çok Tşkler mucX mucX 2 Gündür Sürekli 9dg +5 Silah BAsıorum satmaya zmn olmuo yarından itibaren stall charıyla hotan esnafına karışırım artık :santa:[/quote]

RAR Şifresi Neydi Acaba Rolling Eyes Cool

banada dio
GoMMeL demiş ki:
merhabalar benims sorunum var silkroad launcher i aciyorum start geliyo starta basinca

Sorry.Failed to execute Silkroad.[ Error code(2) ]

diye bi hata veriyo ne yapicam lütfen yardimci olun

not:bidaha yükledigim halde yine hata veriyo lütfen bi yardim edin lvl kasamiyorum

B3YZ4D3 demiş ki:
banada dio
GoMMeL demiş ki:
merhabalar benims sorunum var silkroad launcher i aciyorum start geliyo starta basinca

not:bidaha yükledigim halde yine hata veriyo lütfen bi yardim edin lvl kasamiyorum
dostum sen normal silkroaddan bahsediyorsun privatedenmi.

eğer privateden bahsediyorsan hangi programla oyuna girmeye calıştıştığını yazarmısın (soc, e2g vs.) eğer soc la girmeye calıştığın halde o hata geliyorsa programa exe yi göstereceksin clienti değil, eğer exe yi gösterdiğin halde yine aynı hatayı alıyorsan clientin zarar görmüş olabilir yinede kesin bişey söylemek için lütfen bi ss koyarsan sevinirim. ozaman sana daha iyi yardımcı olabiliriz.

Braunx demiş ki:
GoMMeL demiş ki:

nasıl yapılacak o ben de bulamıom silkroad.exe yi Sad

silkroad.exe yi bulamadigi icin avg nod32 clienti trojen olarak görüyo
bende yapamadım

Yukarı Alt