:evil: ark yardım kac kere basıma geldi. Bazen bankaya tıkladıgımda oyun kitleniyor hiç bir yöne ilerlemiyo sadece yazı yazılıyo pot içilmiyo buf basılmıyo select char yapmaya calısıyom oda olmuyo hiç bir yere gidilmiyo teleport çekilmiyo ama yazı yazılıyor diger playerler haraket ediyo kac kere basıma geldi kafayı yemek üzereyim :twisted:

arkadaş lar benim pc vista private yi yükledim c8 ve directx 9.0 b istiyo ne yapa bilirim lüt fen yardım

arkadaş lar benim pc vista private yi yük ledim c8 ve directx 9.0 b yi istiyo e yap mam lAZIM

baha demiş ki:
arkadaş lar benim pc vista private yi yük ledim c8 ve directx 9.0 b yi istiyo e yap mam lAZIM
yukarıda sana yardım etmeye calıştım ama mesajıma cevap vermeden mesaj yazıyorsun ve aynı mesajı tekrar yolluyorsun. ilk önce yazdığın mesaja karsılık veren kişiye yazdığı mesaj içeriğine göre cevap vermeyi denesen çözüme daha çabuk ulşırsın :x

YHA BENIM DAHA ID PW BILE YOK SITE ACILMIYOR BUNE BICIM ISTIR KARDESIM YHAA YETER ARTIK 3 HAFTADIR SIFRE ALAMIYOM ALLAH RIZARSI ICIN YARDIM EDIN GOZUNUZU SEVEM OLMAZ BÖLE İŞ YHA msnım mailto:[email protected] yardım beklıyorum kardesler allah ıcın artık yha

Jim

rank8
abiler beyler silkroada tek giryom çara tam gircem atıyo soru işareti veriyo napmalıyım ekranımı güncellim

Merhaba arkadaşlar..
Ben oyunu yükledim ancak giremiyorum bir hata veriyor sonra "Ok" diorum sonrasında "Launcher" açılıyor fakat start yok ??? sizce neden kaynaklanabilir?

- Resim Silinmiş.

launcher a tikyainca bu hatayi aliorum yardim derseniz sevinirim

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
dbghelp.dll hatası alıyorum kurulum sonunda alın ss...

- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kardeş benim server kapasitesinden başka sorununm yok bu kapasite ne olcak bilgisi olan varmı

Yukarı Alt