sorun su : (deceted abnormal process..(system error) we launcher acınca ses gıdıyor nedenı nedır!'!!!!!1 :x :x :x :x :x :x :x :x :x

arkdaslar ben launcherı acıyorum acc tmm fakat oyuna bir turlu giremiyorum starta bastıgım anda ????!????<<?????>>???(????(2)) boyle bir hata geliyor ve start gidiyor launcher oyle kaliyor.Birda yanda silkroad iste update yaptigi zaman birseyler yaziyor ya bende o cikmiyor yani sadece menu ve start var baskada bisi yok

ya hiç yemediğim kadar dc yiyorum bi de pet aldım biri hosts dosyasını uploadlar mı ? benim etc de öyle bi dosya yok bekliyorum biri verir inş hosts dosyası c:/windows/system32/drivers/etc nin içinde max. 2 dk duruyorum oyunda sonra dc :S

ıııı Auto pot bence. Geri kalan bütün herşery çözülür ama Autopot çözülemez gibi.

Her seferinde yazılara karışmasa süper olucak ama.....

KEŞKE BENDE DC YİYEBİLSEM AMA DAHA OYUNA GİRMEK NASİP OLMADI 1 AYDIR DENİYORUM :((

KEŞKE BENDE DC YİYEBİLSEM AMA DAHA OYUNA GİRMEK NASİP OLMADI 1 AYDIR DENİYORUM :((

MakmeN demiş ki:
- Resim Silinmiş.

launcher a tikyainca bu hatayi aliorum yardim derseniz sevinirim
nası hallettin bendede aynı hata gelio

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Oyunda start geliyor fakat yanda haber turu seyler falan cıkmıyor 2. olarak tıklayınca please execute 2 silkroad online gibi bir hata veriyor oyunum eskimi yoksa hatamı var anlamadım eger yeniyse hatanın cozumu nedir?Simdiden sagolun

Yukarı Alt