lütfennnnnnnnnnnnnn yardımmmmmmmmm Start diyorum 3 kez ard arda hata veriyor yardım edin yardımm yardımmmmmmmm......

beyler acil yardım edın sifremi degistim sonra oyyuna gıremedım herhalde sifremi yanlıs yazdım. cunku oyuna kımse gırmıyor. ne yapacagım ..... gm e mesaj attım cevap wermedi :(((

beyler ecsro ya hiç giremiyorum 1 kişilik yer açılıyor connecte tıklıyorum ama yine C8 hatası alıyorum bu normal mi?

edit:aynısını uydurma bir accla denedim yine C8 verdi kafamı karıştıran bu oldu :?

yha beyler ecsro şifresini hangi siteden değiştiriyorduk sitenin adını yazarsanız sevinirim pls

BOSPHORUS konuyu açtında hiç yardım ettiğin adam yok ben göremiyorum son mesaj yazan arkadaşlar kendini yedi senden hala tık yok eğer forumda sukunet istiyorsan ve bu konuda birşey başlattıysan sonuna kadar devam etmen lazım onca insan senin dediklerine saygı duyup buraya sorunlarını yazıyor ama sen bunlarla ilgilenmiyorsun taşıyabileceğin kadar yük omuzlamanı öneririm ne fazlası ne azı görünmek üzere bu fazla gelmiş sana

Server
Assos
Takımı
Besiktas
? ? ? ? ? ? Hatası alıyorum arkadaşlar lütfen nedeninin bilen varsa yardım edebilir mi ?

yha oyuna girdim Ancak nick gecersiz dio sürekli SaLLıyorum Yinede Gecersiz invalid dio bi yardım pls :S

Yaw beyler lütfen bana şu Private serverinin Şifredeğiştirme sitesini birisi versin yaw çaresiz kaldım charım soyulabilir...... Lütfen söleyin

- Resim Silinmiş.

böyle bi hata alıyorum

çözümü varmıdır

varsa nedir

:roll:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt