ya bendede sıkroad onlıne dıye bı sorun cıkartıyo pacht mı ındırmem lazım acaba yardım start yok :S

YHA BEYLER ACIL YARDIM START GELIYOR AMA SERVERI SECIYORUM GIRME YERINDE 5TEN BU ZAMANA KADAR ENTRA BASTIM OYUNA GIREMEDIM SIMDIDE ENTERA BASIORM DC VERIYO DOSYA EKSIGIM MI VAR SERVERLA MI ALAKALI

simdide boyle bi problemverdi
OS : Windows XP Professional Edition Service Pack 2 (build 2600)
CPU : Intel(R) Pentium(R) M processor 1.73GHz
Memory : Physical(503.4MB), Page(1230.0MB), Virtual(2047.9MB)

bence artık bosuna buraya problem yazmayı bırakın oncekı sayfalara bakıp aynı problemlerle karsılasmıs kısılerın problemlerını cozmuslermı dıye bakın belkı sızın problemlerınız de cozulur o zaman

Oyuna Girince 3-4 Dakika Sonra Donmalar Baslıo Sebebi Ve Bu Hep Bole Gıdıo Sebebı Nedir?

Oyuna Girince 3-4 Dakika SonrOyuna Girince 3-4 Dakika Sonra Donmalar Baslıo Sebebi Nedir ??

:arrow: :oldie: :arrow: ya abiler bn girerken ?? hatası alıyom daha hanı masaustundekı seklı tıklıtyom ??????? gelıo yo ok dıom start gelmıo :oldie:

oyuna gremiyorum nasıl gircem ben 20lv resetsati ver yada ne vzaman gircemi söyleröisin

BEYLER OYUNA GIRIOYORUM GUZEL GUZEL OYNARKEN MAVI BI SAYFA ACILIYO SONRA BILG RES ATIYO DOGAL OLARAK OYUNDAN CIKIYO NEDENI NEDIR BILIOSANIZ CEVABINI BEKLIORM

babako88 demiş ki:
bence artık bosuna buraya problem yazmayı bırakın oncekı sayfalara bakıp aynı problemlerle karsılasmıs kısılerın problemlerını cozmuslermı dıye bakın belkı sızın problemlerınız de cozulur o zaman
GECXEN HAFTA YAZDIM BUNU YINE DIYORUM BURAYA PROBLEM YAZMAYI BIRAKIN ONCEKI SAYFALARA BAKIN AYNI PROBLEMLE KARSILASMIS BIRI KESIN VARDIR ONA NE SOYLEDIKLERINI OKUYUN BURDA YAZDIKLARINIZ ARTIK SADECE POST SAYINIZI ARTTIRIR BASKA HICBISEYE YARAMAZ ARASTIRIN ONCEKI SAYFALARI OKUMADAN YAZIYOSUNUZ BASKA BISE YAPMIYOSUNUZ SONRADA BURDA BIZE KIMSE YARDIM ETMIYO DIYOSUNUZ !!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x

Oyuna girmeden simgeyi tıkladığımda bana ?????? die vir hata veriyor yardım plss

babako88 demiş ki:
babako88 demiş ki:
GECXEN HAFTA YAZDIM BUNU YINE DIYORUM BURAYA PROBLEM YAZMAYI BIRAKIN ONCEKI SAYFALARA BAKIN AYNI PROBLEMLE KARSILASMIS BIRI KESIN VARDIR ONA NE SOYLEDIKLERINI OKUYUN BURDA YAZDIKLARINIZ ARTIK SADECE POST SAYINIZI ARTTIRIR BASKA HICBISEYE YARAMAZ ARASTIRIN ONCEKI SAYFALARI OKUMADAN YAZIYOSUNUZ BASKA BISE YAPMIYOSUNUZ SONRADA BURDA BIZE KIMSE YARDIM ETMIYO DIYOSUNUZ !!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x
Mesajının tamamını büyük harfle yazmamalısın düzenle lütfen :wink1:

Yukarı Alt