arkadaslar bnde acc yazıorum connecte bi kaç kere tıkladıımda dc yiyorum nedeni nedir ?

SleepWalkeR

Tanınıyorum
ya bu millet iyice sapıtmış şimdide iyice doldu gilirmio servere , 1 saattir denedim direk cannot connect verio artık, eskiden hiç olmassa bekliodu biraz ümit veriodu artık oda yok :D

SleepWalkeR

Tanınıyorum
PhaetoN demiş ki:
server dayanacağı kadar hatta fazla bile dayandı bu şekilde son nefeslerini veriyor bence :D
agzını hayra ac :D nesi varmis serverin, arada lag oluyordu o kadar iste xD yine iyi bile idare ettiler ama bu oyundan baya para kazanmaya basladılar, bu isin devamını getireceklerdir eminim.

TwiLighT demiş ki:
babako88 demiş ki:
babako88 demiş ki:
bence artık bosuna buraya problem yazmayı bırakın oncekı sayfalara bakıp aynı problemlerle karsılasmıs kısılerın problemlerını cozmuslermı dıye bakın belkı sızın problemlerınız de cozulur o zaman
GECXEN HAFTA YAZDIM BUNU YINE DIYORUM BURAYA PROBLEM YAZMAYI BIRAKIN ONCEKI SAYFALARA BAKIN AYNI PROBLEMLE KARSILASMIS BIRI KESIN VARDIR ONA NE SOYLEDIKLERINI OKUYUN BURDA YAZDIKLARINIZ ARTIK SADECE POST SAYINIZI ARTTIRIR BASKA HICBISEYE YARAMAZ ARASTIRIN ONCEKI SAYFALARI OKUMADAN YAZIYOSUNUZ BASKA BISE YAPMIYOSUNUZ SONRADA BURDA BIZE KIMSE YARDIM ETMIYO DIYOSUNUZ !!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :x
Mesajının tamamını büyük harfle yazmamalısın düzenle lütfen :wink1:
ya bı sefer daha soledım anlamadılar bende uyuz oldum o yuzden ole buyuk yazdımkı okusunlar dıye yoksa hıcbı mesajımı buyuk harfle yazmam ben bıde duzeltmesı zor olur be hacım duzeltmesem olmazmı :D :D :mrgreen: :mrgreen: olmaz dıyosan duzeltırım yanı :beer:

beyler bu aralar sıklıkla ekran kartı hatası alıyorum bunun nedeni ne olabilir 2 3 ay önce ekran kartını güncelledim tekrar yapmam gerekir mi bilgi litfen şimdiden teşekkürler...

Oyuna girerken şu yazıyor:

DirectX 9.0 is not installed on its version is not 9.0b.
Slikto the dowload page of DirectX 9.0b?.road Online needs DirectX 9.0b or later version.
Would you move to the dowload page of DirectX 9.0b?

yazıyor bunun nedeni nedir

wolke demiş ki:
beyler bu aralar sıklıkla ekran kartı hatası alıyorum bunun nedeni ne olabilir 2 3 ay önce ekran kartını güncelledim tekrar yapmam gerekir mi bilgi litfen şimdiden teşekkürler...
bence oncek ısayfalara bak kımse yardım etmez artık

kobe_branyt demiş ki:
Oyuna girerken şu yazıyor:

DirectX 9.0 is not installed on its version is not 9.0b.
Slikto the dowload page of DirectX 9.0b?.road Online needs DirectX 9.0b or later version.
Would you move to the dowload page of DirectX 9.0b?

yazıyor bunun nedeni nedir
dırectx 9.0 ı yukemen gerekıyo

Kardeş bende neden se silkroad dı açtığım da start ta basiom error veri bana nede
n oldugunu soyleye bilirmisin acilllll

SleepWalkeR

Tanınıyorum
ya şu anda niye bu kadar dandikleşti oyun, oyunda olan bir kişi varsa durum nedir, oyunda çokmu lag var ne oluyo ne bitiyo soleyebilirmi ?
demin oyuna girmeye çalışcaktım, serverlist 2 dakikada zor bağlandı oyuna, aynı şekilde sro launcherde çok zor açıldı.. internet yavaştır dedim başka sitelere baktm annda açılıyor.
ayrıca start geldi, id-pass yazdım c9 falan verdi, sonra requesting user confirmation da 5 dakika bekledi, starta basmadı falan filan. bugun bi saçmalık var oyunda ama bakalım hayırlısı..
ayrıca demn oyuna girdim, aşırı lag vardı, tam kasmaya başladım çat dc :S

ya ben oyuna giriorum char açarken ne yazarsam yaazayımkabul etmiyor rakamda harfte

belkıde klavye aarkadan gevsemı olabılır o da degılse hıc bılemeıcem artık cunklu ban oldu aynısı res attım duzeldı

GangstaMesut demiş ki:
belkıde klavye aarkadan gevsemı olabılır o da degılse hıc bılemeıcem artık cunklu ban oldu aynısı res attım duzeldı
kardeş alakalı deil klavye yazıor ama oyun her ismi var die gösterio nese hallettim bikaç şeyle teşekkürler ynede

Bende Sadece ?????????????????????????????? var başkada bir ıd ve şifrem var neden nasıl düzelir lütfen yardım edin

ya bu oyuna girmiyo ne dolu bu server böle otomatik deniyodu tam 1.5 saat denemiş girmemiş yuh artık siz nasıl oyuna giriyonuz saat 4 ten beri giremiyorum

Yukarı Alt