agzını hayra acPhaetoN demiş ki:server dayanacağı kadar hatta fazla bile dayandı bu şekilde son nefeslerini veriyor bence![]()
ya bı sefer daha soledım anlamadılar bende uyuz oldum o yuzden ole buyuk yazdımkı okusunlar dıye yoksa hıcbı mesajımı buyuk harfle yazmam ben bıde duzeltmesı zor olur be hacım duzeltmesem olmazmıTwiLighT demiş ki:Mesajının tamamını büyük harfle yazmamalısın düzenle lütfenbabako88 demiş ki:GECXEN HAFTA YAZDIM BUNU YINE DIYORUM BURAYA PROBLEM YAZMAYI BIRAKIN ONCEKI SAYFALARA BAKIN AYNI PROBLEMLE KARSILASMIS BIRI KESIN VARDIR ONA NE SOYLEDIKLERINI OKUYUN BURDA YAZDIKLARINIZ ARTIK SADECE POST SAYINIZI ARTTIRIR BASKA HICBISEYE YARAMAZ ARASTIRIN ONCEKI SAYFALARI OKUMADAN YAZIYOSUNUZ BASKA BISE YAPMIYOSUNUZ SONRADA BURDA BIZE KIMSE YARDIM ETMIYO DIYOSUNUZ !!!!!!!!!!!!!! :x :x :x :xbabako88 demiş ki:bence artık bosuna buraya problem yazmayı bırakın oncekı sayfalara bakıp aynı problemlerle karsılasmıs kısılerın problemlerını cozmuslermı dıye bakın belkı sızın problemlerınız de cozulur o zaman![]()
bence oncek ısayfalara bak kımse yardım etmez artıkwolke demiş ki:beyler bu aralar sıklıkla ekran kartı hatası alıyorum bunun nedeni ne olabilir 2 3 ay önce ekran kartını güncelledim tekrar yapmam gerekir mi bilgi litfen şimdiden teşekkürler...
dırectx 9.0 ı yukemen gerekıyokobe_branyt demiş ki:Oyuna girerken şu yazıyor:
DirectX 9.0 is not installed on its version is not 9.0b.
Slikto the dowload page of DirectX 9.0b?.road Online needs DirectX 9.0b or later version.
Would you move to the dowload page of DirectX 9.0b?
yazıyor bunun nedeni nedir
pc ye reset at problem pc dedır banada oldu bıkackerekbuhan demiş ki:ya ben oyuna giriorum char açarken ne yazarsam yaazayımkabul etmiyor rakamda harfte
kardeş alakalı deil klavye yazıor ama oyun her ismi var die gösterio nese hallettim bikaç şeyle teşekkürler ynedeGangstaMesut demiş ki:belkıde klavye aarkadan gevsemı olabılır o da degılse hıc bılemeıcem artık cunklu ban oldu aynısı res attım duzeldı