run tıme c vısual hatası var bende oyun %1 de kalıo sorunu çözen varmı ??????

- Resim Silinmiş.
bu hatayı bende alıyorum forum çok büyümüş tatıldeydım o yüzden dolasıp bulamadım çözen varsa yardım....şimdiden tşkler :thumbsup: :coffee:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
ecsro oynuorm özellikle protector kıyafetlerınde 1den 9 dg ' a kdr kıyafetlern bi yanından bakıom normal dier yanından bakıorm adamın arkası gözüküo bide bu bazı glavielerde oluo armor ayakkabıdada oluor nedenı ne olabr bu sorunu yok edicek bisi varmı

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
*ZEYBEK* demiş ki:
run tıme c vısual hatası var bende oyun %1 de kalıo sorunu çözen varmı ??????

- Resim Silinmiş.
bu hatayı bende alıyorum forum çok büyümüş tatıldeydım o yüzden dolasıp bulamadım çözen varsa yardım....şimdiden tşkler :thumbsup: :coffee:
Burası Europan Centre SilkRoad bölümü. Intermational SilkRoad bölümü değil :thumbsup:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
beyler bu ecsro ya giriorum ama ecsro nun normal server ını göstermio serverlist te ne yapmam gerekio bi bilginiz var mı sadece vip server ı gösterio :S

realjam demiş ki:
bnce belirli saatlerde oyuna girmeyi zorlastirip kolaylastiriolar. mesela her gun saat 2 den sonra aksam 6 ya kadar crowded verio ve serverlara girilmio, dc verio. fakat daha sonra hala kalabalık olmasına ragmen serverlara girerken hic dc vermio. bu bence private server yoneticileri tarafından yapılan birsey. belirli saatlerde girmeye sınır koyuyolar , daha sonra kaldırıyolar.
3 4 gundur hep ayni saatlerde dc vermeye baslıor hep aynı saatlerde bitiyor. bu bence tesaduf deil.
Bu pw server dosyaları bulundugundada saten sık sık dc yeme sorunu vardı çozulememıs olabılır.

Arkadaşlar ben orjinal Media.pk2 ile girmeyi denediğimde launcherı açtığımda ????????(inspection hatası) veriyor. Ama editlenmiş pk2 ile gayet düzgün açılıyor. Bunun sebebi nedir?

BeyLer Bnim Char qiRioR ama start Dedikden Sora ??????? verior 1-2 defa deeL 8 Kez verdi napaiLirim bn?

Arkadasımızın dedıgı gıbı saat 2den sonra oyuna gırılmıyor oyunda hep banada dc verıyor

Yukarı Alt