evet hacı şimdi ibotu nasıl yenilicem nasıl güncellicem? basit olduğunu biliyorum fakat madde madde tane tane anlatırsan herkes için anlaşılır olur
teşekkürler

Exezoris demiş ki:
sbotu kurarken nasıl güncelliyoruz veya mbotu..

ibotu baştan mı kurmak gerekiyor
sbot mbot ve ibot hepsi farklı botlardır burda bizim anlattığımız ibot güncellemek için botun en son versiyonunu indireceksin buda konuda mevcut bakarsan görürsün

bu konuda güncelleme yok sadece kurmak var. eğer güncellemek için baştan kuracaksak

güncellemek için baştan kurman gerekir yaz da anlayalım hacı :)

ben botu baştan kurdum yeni versiyonu ile.

herşeyi yaptım fakat 2 tane klasörün ismi değişecekti onları değiştirmedim. çünkü gerek yok yazıyordu.

önce loader açıyorum sonra botu açıyorum. ardından loaderdan launch yapıyorum oyuna giriyorum fakat char name: falan yazmıyor...

Botta durum kutusunda error-chardata-invalid property array index - 34A6

Redd musaitsen halledelim ya ibot olayını :S Redd yaptı ama bot charı görmüyo ? :S nedeni ne olabilir ?

buldum sorunu

çantadaki herşeyi sat. satılmayacak olan veya değerli olan eşyaları depoya koy. yani çantan temiz olsun.

sonra çık tekrar gir. sorun çözülecek

merhabalar
bende sürekli Conponent MSWINSCK.OCX or one of its dependencies not correctly registered: a file is missing or invalid
hatasını weriyor

selamlar ben bu botu ilk defa deniyorum ve dedigini harfiyen yerine getirdim ibot için gerekli diger programları yükledim ve ibot klasörleri felan ls:6 olayı felan hepsini yapdım ama Critical error loading main gui form hatası alıyorum en az 15 defa denedim silip silip tekrar yükledim olmadı bu hatayu düzeltemedim

bide ayarlar için yazmısın sen ibot içindeki bütün dosyaları açdıgımız klasöre kopyalayın diye ama ben tekrar tekrar indirmem ragmen o klasörde sadece ibot oluyor başka bişi yok yardımcı olursanız sevinirim iyi günler.

Sorum Hala Cevaplanmadı Sorum Hala Cevaplanmadı Sorum Hala Cevaplanmadı

Sorum Hala Cevaplanmadı

daral: olmadi: :cry: sadnessla1 eekd1 eekd1

Yukarı Alt