bunu normal scriptte mi kullanıcaz yoksa ts deki town scriptte mi
go(101,34)
go(98,56)
go(98,56)
go(109,62)
talk(Storage)
go(90,68)
go(71,69)
go(53,77)
talk(Sell)
talk(Ammo)
talk(Repair)
go(68,82)
go(113,73)
go(162,36)
go(159,36)
go(165,38)
item(Standard Issue HP Recovery Potion (SP))
qst(1,China Medicine Supplier Dae-Pyeong)
item(Standard Issue MP Recovery Potion (SP))
item(Standard Issue Universal Pill (SP))
go(224,47)
go(258,47)
go(290,47)
go(325,48)
go(359,48)
go(397,48)
arkadaşım ben bunu kaç kere söylememe rağmen sizler hala hs server is busy yazısına takılıp kaldınız . bu yazı bir hata değildir istediği kadar yazsın siz botu çalıştırırsınız ve şu anda botun en güncel sürümünde bunu tamamen ortadan kaldırdılar artık hs server diye bişey yokcocovali demiş ki:Ya benim bot karaktere girer girmez dc vermeye başladı. Hs server is busy or down gibisinden bir ibare var botta bunu çözmenin bir yolu varmı acaba ?
Hocam bende farketmiştim zaten ama bot charı tanımıyordu LS:4 ü filan deneyince öyle dedi meğerse charı görmeme sorunu port ta kaynaklanıyormuş sağolun ilginiz için bu arada oyunda at temin edebileceğimiz biryer var mı ?WaTCHMaN demiş ki:arkadaşım ben bunu kaç kere söylememe rağmen sizler hala hs server is busy yazısına takılıp kaldınız . bu yazı bir hata değildir istediği kadar yazsın siz botu çalıştırırsınız ve şu anda botun en güncel sürümünde bunu tamamen ortadan kaldırdılar artık hs server diye bişey yokcocovali demiş ki:Ya benim bot karaktere girer girmez dc vermeye başladı. Hs server is busy or down gibisinden bir ibare var botta bunu çözmenin bir yolu varmı acaba ?
ve silkroad-r ile gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır.Botun en güncel sürümü bu konunun 1. sayfasında mevcut
İyi Forumlar
Evet var token karşılığında 3 tane yardımcı npcnin birinde satılıyor.cocovali demiş ki:Hocam bende farketmiştim zaten ama bot charı tanımıyordu LS:4 ü filan deneyince öyle dedi meğerse charı görmeme sorunu port ta kaynaklanıyormuş sağolun ilginiz için bu arada oyunda at temin edebileceğimiz biryer var mı ?