Kod:
go(101,34)
go(98,56)
go(98,56)
go(109,62)
talk(Storage)
go(90,68)
go(71,69)
go(53,77)
talk(Sell)
talk(Ammo)
talk(Repair)
go(68,82)
go(113,73)
go(162,36)
go(159,36)
go(165,38)
item(Standard Issue HP Recovery Potion (SP))
qst(1,China Medicine Supplier Dae-Pyeong)
item(Standard Issue MP Recovery Potion (SP))
item(Standard Issue Universal Pill (SP))
go(224,47)
go(258,47)
go(290,47)
go(325,48)
go(359,48)
go(397,48)
bendeki bu şu anda

Normal script kullanacaksın.

Town scripti de yapabilirsin normal scriptide.Town script banka ve tamir işlemlerini görür diğeride kasılma alanına götürme ve pot alma işlemini görür.

-----------------------

Eğer bunu normale yaparsan banka ve tamir işlemlerini görmez.Ayarlanması lazım.

Okçu değilsindir İnşallah?

Okçuysan arrow'u eline takmıyor.2 gündür bunu çözmeye çalışıyorum ama olmuyor.

İznin olursa bununla ilgili bir konu açmak istiyorum.Herkes sorup duruyor akılarda soru işreti kalmasın.

Bilinçlenelim.

herseyi yaptım... loaderden lunch diyorum bekliyor daha sonra error hatasi veriyo oyun acılmıyo... yardımmm !!! summer2:

arkadaşlar ben windows 7 kullanıyorum butun dediklerini tek tek yaptım fakat sorun su ki launc dedikten sonra hackshield yukluyor daha sonra kendini kapatıyor.bu sorunun cozumu nedir?

Ya benim bot karaktere girer girmez dc vermeye başladı. Hs server is busy or down gibisinden bir ibare var botta bunu çözmenin bir yolu varmı acaba ?

cocovali demiş ki:
Ya benim bot karaktere girer girmez dc vermeye başladı. Hs server is busy or down gibisinden bir ibare var botta bunu çözmenin bir yolu varmı acaba ?
arkadaşım ben bunu kaç kere söylememe rağmen sizler hala hs server is busy yazısına takılıp kaldınız . bu yazı bir hata değildir istediği kadar yazsın siz botu çalıştırırsınız ve şu anda botun en güncel sürümünde bunu tamamen ortadan kaldırdılar artık hs server diye bişey yok
ve silkroad-r ile gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır.Botun en güncel sürümü bu konunun 1. sayfasında mevcut :thumbsup:

İyi Forumlar

Selamlar öncelikle hepinize kolay gelsin , sro-r yeni açılmış bari bunu kasayım dedim , ibotu indirdim tüm herşeyi yaptım anlatılanlardan , ibot sorunsuz açılıyor , edx loader de açılıyor , yalnız edx den launch deyince şöyle bir hata alıyorum buyrun resmi ;
bunu nasıl düzeltebilirim ? Konunun başında hiç bahsetmemişsiniz ama ortalarında millet demiş işte yok data sro dosyasının ismini değiştirdim v.s ben bunları yapmadım hiç açıklamamışsınız çnkü nasıl yapacagım acaba ? Yardımcı olun lütfen.. Şimdiden teşekkürler.

Resim görünmüyor sanırım buyrun linki ; http://img22.resimup.net/pt/9YCV.html

flood için k.bakmayın , biraz ugrastım port 19000 yazıyormuş bunu 16000 yaptım resimdeki gibi ve simdide sroya giriyor ama girdigi an disconnected yazıyor sorun nerde acaba ?

sorun internetindende kaynaklanıyor olabilir benimde başıma geliyor arada tekrar tekrar açmayı dene veya önce bir normal girip tekrar çık loaderla aç sonra o da olmadı botun yeni sürünün çıkmasını bekle

WaTCHMaN demiş ki:
cocovali demiş ki:
arkadaşım ben bunu kaç kere söylememe rağmen sizler hala hs server is busy yazısına takılıp kaldınız . bu yazı bir hata değildir istediği kadar yazsın siz botu çalıştırırsınız ve şu anda botun en güncel sürümünde bunu tamamen ortadan kaldırdılar artık hs server diye bişey yok
ve silkroad-r ile gayet stabil bir şekilde çalışmaktadır.Botun en güncel sürümü bu konunun 1. sayfasında mevcut :thumbsup:

İyi Forumlar
Hocam bende farketmiştim zaten ama bot charı tanımıyordu LS:4 ü filan deneyince öyle dedi meğerse charı görmeme sorunu port ta kaynaklanıyormuş :D sağolun ilginiz için bu arada oyunda at temin edebileceğimiz biryer var mı ?

cocovali demiş ki:
Hocam bende farketmiştim zaten ama bot charı tanımıyordu LS:4 ü filan deneyince öyle dedi meğerse charı görmeme sorunu port ta kaynaklanıyormuş :D sağolun ilginiz için bu arada oyunda at temin edebileceğimiz biryer var mı ?
Evet var token karşılığında 3 tane yardımcı npcnin birinde satılıyor.

Yukarı Alt