beyler herseyi yptm oyun acılıyo ıd pw yazma yeri gelinde bağlantı bulunamıyor yazıyo nasıl duzeltebilrm bi yardm edinnnn !!!
Hackshield ile mi girdin oyuna ?brksa demiş ki:Beyler botun yeni sürümü geldi bende yine aynı sorun var giriyoru oyuna 2 dk sora atıyo siz yapabildiyseniz yardımcı olabilirmisiniz ?
SilkroadR de bot işi biterse SilkroadR de biter. Kim 120 ye kadar elle kasar ki ?Redd demiş ki:SilkroadR anladığım kadarıyla güvenliği yüksek tutuyor ve botların tamamını iptal etmeye calısıyor bu yuzden botların geneli iptal :)
ps : hiç düşündünüzmü sbot neden bu kadar zamandan beri silkroadR uyumlu bot cıkarmıyor çokmu zor onun için ? bence çok kolay ama bir bildikleri var diye düşünüyorum. Onun için yanayakıla bot şöyle bot böyle sürekli konular açıp durmayın arkadaşlar. SilkroadR de bot işi çok zor olucak gibime geliyor artık :) olsada max 2 hafta yada 1 hafta ondan sonra yine güm :)
iyi forumlar.
MelancholyMan demiş ki:SilkroadR de bot işi biterse SilkroadR de biter. Kim 120 ye kadar elle kasar ki ?Redd demiş ki:SilkroadR anladığım kadarıyla güvenliği yüksek tutuyor ve botların tamamını iptal etmeye calısıyor bu yuzden botların geneli iptal :)
ps : hiç düşündünüzmü sbot neden bu kadar zamandan beri silkroadR uyumlu bot cıkarmıyor çokmu zor onun için ? bence çok kolay ama bir bildikleri var diye düşünüyorum. Onun için yanayakıla bot şöyle bot böyle sürekli konular açıp durmayın arkadaşlar. SilkroadR de bot işi çok zor olucak gibime geliyor artık :) olsada max 2 hafta yada 1 hafta ondan sonra yine güm :)
iyi forumlar.
Yapma dostum 120 ye kadar elle kasılır mı hiç.Silkroadın son çırpınışları zaten artık bunlar bot işini bitirilerse 100 kişi bile oynamaz bu oyunu.Redd demiş ki:MelancholyMan demiş ki:SilkroadR de bot işi biterse SilkroadR de biter. Kim 120 ye kadar elle kasar ki ?Redd demiş ki:SilkroadR anladığım kadarıyla güvenliği yüksek tutuyor ve botların tamamını iptal etmeye calısıyor bu yuzden botların geneli iptal :)
iyi forumlar.
işine gelen oynayacak :) bak benim gelmedi bıraktım