Dediğim gibi şu an silkroad da bot kalkarsa oyun 1-2 ay belki yürür belki yürümez.Redd demiş ki:o kadarınıda onlar düşünsün demi :)
Dediğim gibi şu an silkroad da bot kalkarsa oyun 1-2 ay belki yürür belki yürümez.Redd demiş ki:o kadarınıda onlar düşünsün demi :)
hmm bu win7 olayını bilmiyordum. xpte oyun bozuluyor aynen :Ssevgi_bulutu demiş ki:ya beyler ben win7 de denedim sorun yok hs ile girip kasıoyrum fakat pc xp olan birisinde denedim bi türlü olmuyo ıp deişince oyunun version 1.000 oluyor her yolu denedim düzeltemedim nedendir acep recep win7 de sorun yok
sroproxy gibi bi prog vardı onu denesene bi ?sevgi_bulutu demiş ki:hayır öyle bişki mediapach tan ıp 127.0.0.1 yapıyorsun versiyon değisiyo eski haline getiriyorsun sro açılmıyo çözemedim mediapach la alakalı bişey ama çözen olur insllah
HS server olayını takıntı yapma botun çalışmasına etki etmiyor ki o :S silkroad-r-ibot-ayarlari-t268315.html bu videodaki gibi hallet sonra gir çatır çatır kasMelancholyMan demiş ki:
MelancholyMan demiş ki:
Kills/min e bakta gör halimisevgi_bulutu demiş ki:
Kim kasıyor yahu çatır çatır.Şimdi tekrar denedim.Yine aynı oyunda bot yok doğru düzgün şuan.Party Match e baksana LTP yokVanity demiş ki:HS server olayını takıntı yapma botun çalışmasına etki etmiyor ki o :S silkroad-r-ibot-ayarlari-t268315.html bu videodaki gibi hallet sonra gir çatır çatır kas
Bendede Win7 var.Az önce girdim 6 Dk kadar kastım tam ümitlenmiştim ki ....sevgi_bulutu demiş ki:4dakka oldu 0 lag hala kasıyo ibot nick EsqueletoTr pm atabilirsin oyunda hala win7 kullanıyorum ama