The47 demiş ki:
Oyunda global atıp bunu söylemek için para isteyen şahıs umarım sen degildin Erdi.

Kolay Gelsin. Teşekürler.
sağol yeterince param var makara diye bir söz vardır o söz e nispeten attım o glo yu ^^ ayrıca bu bugu arkadaşlarım dışında ilk defa açıklıyorum kamuya :mrgreen:

her charda olur arkadaşlar ama chineselerde biraz zor yaparsınız çünkü eu gibi yan yana skill uplayamayacaksınız. alt alta olduğu için xD

Entere bastıktan sonra biraz beklemesi benm hep dikkatimi çekmişti faydalanabileceğim aklıma gelmişti ama denemek nasip olmadı..

Çılgınsın meen ;D

Niobe demiş ki:
Entere bastıktan sonra biraz beklemesi benm hep dikkatimi çekmişti faydalanabileceğim aklıma gelmişti ama denemek nasip olmadı..

Çılgınsın meen ;D
yalnız hızlı olamazsan hata veriyor :thumbsup:

Takımı
Fenerbahce
ErdiDemiral demiş ki:
OpticalHead demiş ki:
Yaptım ama bişey olmadı
ps:Yapamamış olabilir tam anlayamadım :P
hızlı olursan yaparsın :twisted:
1. olarak Uplayacağımız Skill i up Yaptıktan sonra Enter lamayıp Bekliyoruz Sonra diğer uplayacağımız skillerin üstünde beklerken 1. Skille Enter Deyip Aynı Hızda 2. Ve 3. Skilleri Up + Enter Mı yapıyoruz? Biraz Daha Detaya İnebilirsen Kardeşim!! :curtain:

arakdasın dedi gibi mesela 3 skil seciyorsunuz 3nun sp toplamı sahıp oldugun spden cok olmıcak ve 2sn icinde hepsini tak tak uplıcaksın 3 ünü™

yaptım upladı hepsini ama skilin üstüne gelip gerekli level vs onlar hala aynı acaba uplanmış gözüküyor ama hala aynı mı ?

RoqA demiş ki:
yaptım upladı hepsini ama skilin üstüne gelip gerekli level vs onlar hala aynı acaba uplanmış gözüküyor ama hala aynı mı ?
yaptıysan sp 0 a düşer. 0 değilse yapamamışsındır.

man,i am need learn thes bug plisea man plisea explain it mannnnn :mrgreen: :mrgreen: .Bu bugun ilk kullanıcılarından biri olduğum için bana bile böyle pmler geliyordu.kim bilir dayıya neler geldi. :lol:
E.D FTW :twisted: 8)

ErdiDemiral demiş ki:
RoqA demiş ki:
sp 0 a düştü ama şuna takıldım skilin üstüne gelip gerekli level gerekli sp vs gösteren kutucuk çıkınca uplanmamış gibi gözüküyor skill anlatmak istediğim bu yani acaba uplanmış gözüküyo ama hala aynı mı ? :think:

RoqA demiş ki:
ErdiDemiral demiş ki:
RoqA demiş ki:
sp 0 a düştü ama şuna takıldım skilin üstüne gelip gerekli level gerekli sp vs gösteren kutucuk çıkınca uplanmamış gibi gözüküyor skill anlatmak istediğim bu yani acaba uplanmış gözüküyo ama hala aynı mı ? :think:
0 ise uplanmıştır yani bugu başarılı şekilde uygulamışsındır ^^

en azından yan yana 2 skill bulup bunu yapabilrsiniz yada 3 4 5 tane bulup hizli bir cekilde yapıp cok piş kér yaparsınız :D

Yukarı Alt