Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Chauncey demiş ki:
hacım tema olayına el atabilirsin Rolling Eyes
tema subsilver rulezz üzerine bir tema atarsak çok farklı olur ama gelecekte bir metalik grili bir tema atabiliriz belki Rolling Eyes

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
phpbb yi zannımmca bırakmayız ama yeniliklere ve güzelliklere de açığız alternatiflerimiz çoğalırsa her yere geçiş yapabiliriz.

bence site iyi ama bütün online oyun bölümleri açılsın ama ağırlık gene sroda olsun diğerleri alt başlık olsun öle diğer online oyunlar sonra bilmem ney bilmem ney mesela ama genede siz bilirsiniz

saygılar

Liu

rank8
bide siteye guncel spor gazetesi link ve tv kodu koyalım ya veya radyo falan anladınız sız ıste ben sacmaladım bısıler ama

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
herkese ayrı ayrı cevap verilmez eğer ki sitemizde devamlı üye iseniz zati duruşumuzu ve davranışlarımızı bilmeniz gerekir Cool

site gerçekten süper bağımlılık oldu extraa daha ne olsun ve siteye yoğunlaşmaya başladım artık hep online olmaya mesajlar yazmaya bildiklerimi arkadaşlarımla paylaşmaya çalışcam bu site için sana teşekkür borçluyuz extrabeer

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
pacaveli demiş ki:
site gerçekten süper bağımlılık oldu extraa daha ne olsun ve siteye yoğunlaşmaya başladım artık hep online olmaya mesajlar yazmaya bildiklerimi arkadaşlarımla paylaşmaya çalışcam bu site için sana teşekkür borçluyuz extrabeer
hiç gereği yok bizim tek amacımız kaliteli bir ortam sunup ailedenmişiz gibi takılmak gerisi hikaye Wink

ana konusu silkroad olan, günde en az 700 online kullanıcıya sahip olan bir site için daha neler yapılabilir bilemiyorum,herşey 4 4lük daha ne olsun Wink

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Pennywise demiş ki:
ana konusu silkroad olan, günde en az 700 online kullanıcıya sahip olan bir site için daha neler yapılabilir bilemiyorum,herşey 4 4lük daha ne olsun Wink
cool Cool

bir ünlü glob. mod umuz der ki site full farmed lvl 80 char gibi daha ne yapalım :lolmuch: :mrgreen:

extraloob demiş ki:
Pennywise demiş ki:
cool Cool

bir ünlü glob. mod umuz der ki site full farmed lvl 80 char gibi daha ne yapalım :lolmuch: :mrgreen:
bir benzetme ancak bukadar uyar,yanaklarından öperim okancım siteyi daha cool günlere taşımak için herzaman yanındayız Wink

dedigi gibi bendede bagımlılık oldu charı botu bıraktıkdan sonra direk extraloob internet açılış sayfasına extraloob bu koydum insanın hiç canı sıkılmıyo

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
merci canlarım merci cidden sitemiz süppoo oldu yardımlaşma muhabbet biraz daha gündemi takip ettik mi teknoloji olarak daha güzel olacak 1-2 bölüm açacağım zati.

Extraloob madm hızlı cevap mod u ıcın öyle dusunuosun pekı Canlı sohbet odası acabılrsn?

Yukarı Alt