hacım tema olayına el atabilirsin Rolling Eyes
tema subsilver rulezz üzerine bir tema atarsak çok farklı olur ama gelecekte bir metalik grili bir tema atabiliriz belki Rolling EyesChauncey demiş ki:hacım tema olayına el atabilirsin Rolling Eyes
belki de php'yi bırakabiliriz di mi?extraloob demiş ki:tema subsilver rulezz üzerine bir tema atarsak çok farklı olur ama gelecekte bir metalik grili bir tema atabiliriz belki Rolling EyesChauncey demiş ki:hacım tema olayına el atabilirsin Rolling Eyes
hiç gereği yok bizim tek amacımız kaliteli bir ortam sunup ailedenmişiz gibi takılmak gerisi hikaye Winkpacaveli demiş ki:site gerçekten süper bağımlılık oldu extraa daha ne olsun ve siteye yoğunlaşmaya başladım artık hep online olmaya mesajlar yazmaya bildiklerimi arkadaşlarımla paylaşmaya çalışcam bu site için sana teşekkür borçluyuz extrabeer
cool CoolPennywise demiş ki:ana konusu silkroad olan, günde en az 700 online kullanıcıya sahip olan bir site için daha neler yapılabilir bilemiyorum,herşey 4 4lük daha ne olsun Wink
bir benzetme ancak bukadar uyar,yanaklarından öperim okancım siteyi daha cool günlere taşımak için herzaman yanındayız Winkextraloob demiş ki:cool CoolPennywise demiş ki:ana konusu silkroad olan, günde en az 700 online kullanıcıya sahip olan bir site için daha neler yapılabilir bilemiyorum,herşey 4 4lük daha ne olsun Wink
bir ünlü glob. mod umuz der ki site full farmed lvl 80 char gibi daha ne yapalım
ok hemen büyültüyorum WinkBOSPHORUS demiş ki:sayfaları biraz daha uzun tutabilirmiyiz?