Server
Flora
Takımı
Galatasaray
canlı sohbet - hızlı cevap hiçbir zaman olmadı olmayacakda Cool

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
online oyun bölümü hemen açıyorum ok.

sayfa mesaj sayısı 10dan 14e uzatıldı kahvekeyfi

CİNSELLİK İÇEREN RESİM İMAGE VE FİLMLERİ BARINDIRMASA COCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN RİCA EDİYORUM

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
sufli demiş ki:
CİNSELLİK İÇEREN RESİM İMAGE VE FİLMLERİ BARINDIRMASA COCUKLARIMIZIN SAĞLIĞI İÇİN RİCA EDİYORUM
sitemiz görsel açıdan aşırı ve rahatsız edici cinselliğe her zaman karşıdır varsa gördüğünüz uygunsuz görsel bana veya yetkililere mesaj atın ilgilenilsin.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ottomansss demiş ki:
sıtenın alt yapısı mukemmel bence kasmıo Wink gorunus falanda gusel yeter bence daha :lolmuch:
ohh be birisi de yazdı sonunda sitenin kasmadığını işte bu yüzden siteye kolay kolay eklenti yapmıyorum ama bizimkiler yok efendim hızlı cevap eklensin yok chat ekranı vb vb. ehehehe :lolmuch: :mrgreen:

hız herşeydir Cool

Morwena

Buralıyım
tabiki örn.. dün arkadaş bi site verdi neymiş Sro forum sitesi siteye 5 dk bekledim girmedi ondan sonra exit yaptım direkkk en yii ExtraLoob.. ForEver

Extra, Hocam benim tek bi önerim var.Reklam işini sıkı tutun diğer sitelerde reklamlarımız olsun, bize çok faydası olur.Başka bi önerim yok.Site Zaten Çok Harika extrabeer

pfffffff

Aileden
tampaylasa benzetmez extraloob burayı
ama hızlı cevap,chat ekranı,+rep - +silk gibi çocuksu özelliklerde gelmez sanırım
en iyisi ifade olayınıda yok edelim çok daha hızlı olsun forum.

Yukarı Alt