Ben bu olayı anlamadım.Eğer anlatırsanız iyi bir şeyse alıcam.Yardımcı olur musunuz?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
ne isterseniz onu alıyoruz güzelim anlatılacak birşey yok ki nasıl anlatayayım, sp istedin parasını gönder hemen charına 1 milyon sp yükleyelim olay budur ^^

birşey sorcam..: şimdi en düşük 100k sp ya biz bundan da düşük almak istediğimizde isteğimize göre fiyatlar oluyor mu ?

Örnek:mesela benim işimi 30k sp görecek. siz bu 30k sp ye göre bir fiyat veriyormusunuz yoksa en düşük 100k sp midir ? :think: :think:

ya abi biz size şifre fln wermioz dimi... hesap derkende chara dimi ...xD....

slm kardeşim ben 500 silk alcaktım da bir baktım 35 ytl bana biraz ucuz geldi :) ne bilim normalde 100 silk 18-20 ytl yanlış anlama kardeş beni biraz andılatırsan sevinirim mysro silk le normal bizim bildiğimiz silk aynı dimi ya ben ya silk alcaktım yada sp biraz bilgilerndirir misin hani ne bilim ben yatırmsam da gelsem ben sana para falan gönderdim falan desem siz bunu nasıl anlıyorsunuz veya alınan sp veya silk i chra a nasıl yüklüyorsunuz kardeş acil bir cevap yaz çünkü benim biran önce almam lazım....... istersen msn adresimi de verem belki ordan da yardımcı olursun..... bu arada size ve tüm ekibinize başarılar.... ben mustafa

mySro - Skill Points 100K - 45 tl
mySro - Skill Points 200K - 65 tl
mySro - Skill Points 500K - 100 tl

Bişi sorcam :S:S Bunu nasıl yapıonuz ... Yeni çar açıp ona yani deme ?

Yukarı Alt