Yok önemli değil, insanlık hali görmemiş olabilirsiniz..junior_KsKlee demiş ki:Kusura bakma abi bilmediğim için :(Streetwise demiş ki:MYSRO yazıyor başlıkta, dikkatlice bakarsanız...
Yok önemli değil, insanlık hali görmemiş olabilirsiniz..junior_KsKlee demiş ki:Kusura bakma abi bilmediğim için :(Streetwise demiş ki:MYSRO yazıyor başlıkta, dikkatlice bakarsanız...
bişi daha sorcam abi fazla sordum ama :) Silkroad Online da da war mı böle bişi sp satma filan :SStreetwise demiş ki:Yok önemli değil, insanlık hali görmemiş olabilirsiniz..junior_KsKlee demiş ki:Kusura bakma abi bilmediğim için :(Streetwise demiş ki:MYSRO yazıyor başlıkta, dikkatlice bakarsanız...
Hayır malesef yok...junior_KsKlee demiş ki:bişi daha sorcam abi fazla sordum ama :) Silkroad Online da da war mı böle bişi sp satma filan :S
Olsa Süpper olurduda :( nese abi tskler senide yordum ksura bakma abi:)Streetwise demiş ki:Hayır malesef yok...junior_KsKlee demiş ki:bişi daha sorcam abi fazla sordum ama :) Silkroad Online da da war mı böle bişi sp satma filan :S
Önemli değil yardımcı olabildiysek ne mutlu bize. İyi forumlar...junior_KsKlee demiş ki:Olsa Süpper olurduda :( nese abi tskler senide yordum ksura bakma abi:)Streetwise demiş ki:Hayır malesef yok...junior_KsKlee demiş ki:bişi daha sorcam abi fazla sordum ama :) Silkroad Online da da war mı böle bişi sp satma filan :S