pk.2 damaged
now silkroad online closing...
buna benzer bi hata weriom yeni pk.2 felamı geldi yoksa anlamıom help meee:(

yha bende start gelior şu ıp de 174.139.5.114 ama tıkladığımda laucher kayboluyor ve 3 kez hata veriyor daha sonrada pak file open failed die bir hata verior bir türlü giremiyorum yardım edermisiniz

sremu demiş ki:
yha bende start gelior şu ıp de 174.139.5.114 ama tıkladığımda laucher kayboluyor ve 3 kez hata veriyor daha sonrada pak file open failed die bir hata verior bir türlü giremiyorum yardım edermisiniz
Aynı hatayı bende alıyorum.

Start'a tıkladığımda çince hatalar veriyor ardından pak file open faile hatası veriyor.

Sro_Client'in bozuk olduğunu düşünüyorum. En son kullanılan Client'i bulamadım. Şu an da kullandığınız multi client'i upload ederseniz sevinirim.

Redline demiş ki:
sremu demiş ki:
Aynı hatayı bende alıyorum.

Start'a tıkladığımda çince hatalar veriyor ardından pak file open faile hatası veriyor.

Sro_Client'in bozuk olduğunu düşünüyorum. En son kullanılan Client'i bulamadım. Şu an da kullandığınız multi client'i upload ederseniz sevinirim.
bnce hayır ben tam 4 tane sro client değiştirdim ama nafile olmuor başka birşey den kaynaklanıyor yha yaptığımız media patcherde ıp yi doğru girioruz ama port 15779 değil yada pc mizde bir sorun var diye düşünüyorum

benim oyunda oynarken buz metouru atınca yanımdaki adamlar oyundan atıyor degişik bir hata veriyor

ARkadasLar oyuna zden zor gırıLıo tam gırıyorum hop atıo dırek dc faLan yok hmen hmen hergun bıkackere oluo bude sık dc neden kaynaklandıgnı bılen warsa yazsın ya yardım pLs..........

V.I.P

Old School
Takımı
Fenerbahce
Milano demiş ki:
GraNaTe demiş ki:
ARkadasLar oyuna zden zor gırıLıo tam gırıyorum hop atıo dırek dc faLan yok hmen hmen hergun bıkackere oluo bude sık dc neden kaynaklandıgnı bılen warsa yazsın ya yardım pLs..........
net hızı,
Ben sınırsız 8 mb kadar internete geçtim net hızım iyi ama ayı sorun bende çözümünü bulan yok şuana kadar donanımdan olduğunu düşünüyorum.

Bende star gelmio napmam alzim media pk2 de dahil ehrşeyi indirdim kurdum bi ip felan dioalr onu nasil yapcam...

V.I.P demiş ki:
Milano demiş ki:
GraNaTe demiş ki:
net hızı,
Ben sınırsız 8 mb kadar internete geçtim net hızım iyi ama ayı sorun bende çözümünü bulan yok şuana kadar donanımdan olduğunu düşünüyorum.
beyler malesef aynı sorun bugün bende de başladı tam oyuna girdi diyom karaterim gelicek gelmeden tak atıyo

benim sorunuma kimse çözüm bulamadı. şöyle ki oyuna giriyorum mesela, skilleri diziyorum, ekran çözünürlüğünü değiştiriyorum falan, kapatıp girince eski çözünürlükte skill bar full boş olarak karşıma çıkıyor. deepfreeze falan yok. ecsro dizininde "settings" diye bi klasör açtım yine olmadı. bunun çözümü var mı?? benim setupımın aynısı arkadaşta var (ecsronun sitesinden indirdim.) ondada aynısı oluyor. problem nedir anlamadım???

heh şimdi ben oyuna girmeyi deniyodum orda biri charımda oldugunu yazdı evet hemen 2 dk lık biri girip çıktı ama kimse şifremi bilmiyııı yaniiii şimdi nasıl olmuş olabilir sistem hatası felan ya da gm girmiş olabilirmi charım 2 dk içinde soyulmaz çünkü bankayı almak 5 dk sürer ansıl olmuş olabilir lütedfn yardım edin şifremi değiştircem kapalı site help meeeeeee

Yukarı Alt