Hani cevap?? Hala durum aynı. Yeniden indirsem olurmu ecsrodan indirip tombalacanın pkyı (eskisi sjsro mysro ecsro ecsrofembia nın falan olduğu pk2 şimdi yayınlanmıyor galiba.) yapıştırmıştım. önceden başka pk2 vardı durum ondada aynı maalesef.Mr_Zombie demiş ki:benim sorunuma kimse çözüm bulamadı. şöyle ki oyuna giriyorum mesela, skilleri diziyorum, ekran çözünürlüğünü değiştiriyorum falan, kapatıp girince eski çözünürlükte skill bar full boş olarak karşıma çıkıyor. deepfreeze falan yok. ecsro dizininde "settings" diye bi klasör açtım yine olmadı. bunun çözümü var mı?? benim setupımın aynısı arkadaşta var (ecsronun sitesinden indirdim.) ondada aynısı oluyor. problem nedir anlamadım???
Media.pk2den kaynaklanmıyor 2 pk2'ylede aynı sonucu verdi. Problem başka bişey. Arkadaşıma usb bellekle 3 partlık ecsro client'inin verdim oda yükledi aynı sorun ondada var. 3 partı ecsronun sitesinden indirmiştim sonrada kerem öztürk'ün pk2'sini yapıştırmıştım. sonrada tombalacını pk2 sini.Milano demiş ki:orjinal media.pk2'yi kullanıyorsanız hiç bir sorun olmaz.
viewtopic.php?f=589&t=120888lordomer demiş ki:Ya dc Veriyor dc bıktımya 8d spearlara bakıom f den sonra atıo sonra durduk yerde atıo kasarken atio hotanda atio buneya alın bir ss
http://img27.imageshack.us/img27/8117/sro2009102809014956.jpg