kyfine bak extraokkPennywise demiş ki:ben yeni topic açar anlatırım ozman Wink
kyfine bak extraokkPennywise demiş ki:ben yeni topic açar anlatırım ozman Wink
bak dostum bazaı herifler vardır abi bana render yollarmısın der sen ona brush,plug-in,render,wallaper yollar üstüne bildiğin ne varsa öğretirsin ama bazı heriflerde varki bırak render yollamayı en ufak bi dosya açmayı bile öğretmek istemezsin,burdada o heriflerden çok var,bırak bişey öğretmeyi en ufak bi selam veresim bile gelmiyor,bana msn de çok soran oluyor abi nasıl yapıyorsun diye soran eğer sevdiğim biriyse edepli isterse hemen anlatıyorum ama ilkerin yaptığı gibi bişey oldumu mesela uyuz olduğum heriflerde ''benden'' bişeyler öğreniyor,benim hoşuma gitmeyen nokta bu.umarım anlatabilmişimdir benim burda bikaç kişi dışında photoshop konusunda sorduğu herhangi bi soruyu geri çevireceğim kişi yok Winkmorfeux demiş ki:böle bi konuda ronin ilede tartışmıştık bi taç koydum diye demediğini bırakmadı
ozaman kardeşim özeniyosak sergilemeyin ok Wink cırak ustasını örnek alır...ama siz buna özentilik diyorsunuz ... detective
Eskiden parayla veriyodun özel ders pennyPennywise demiş ki:bak dostum bazaı herifler vardır abi bana render yollarmısın der sen ona brush,plug-in,render,wallaper yollar üstüne bildiğin ne varsa öğretirsin ama bazı heriflerde varki bırak render yollamayı en ufak bi dosya açmayı bile öğretmek istemezsin,burdada o heriflerden çok var,bırak bişey öğretmeyi en ufak bi selam veresim bile gelmiyor,bana msn de çok soran oluyor abi nasıl yapıyorsun diye soran eğer sevdiğim biriyse edepli isterse hemen anlatıyorum ama ilkerin yaptığı gibi bişey oldumu mesela uyuz olduğum heriflerde ''benden'' bişeyler öğreniyor,benim hoşuma gitmeyen nokta bu.umarım anlatabilmişimdir benim burda bikaç kişi dışında photoshop konusunda sorduğu herhangi bi soruyu geri çevireceğim kişi yok Winkmorfeux demiş ki:böle bi konuda ronin ilede tartışmıştık bi taç koydum diye demediğini bırakmadı
ozaman kardeşim özeniyosak sergilemeyin ok Wink cırak ustasını örnek alır...ama siz buna özentilik diyorsunuz ... detective
bişi anlamadımPennywise demiş ki:bak dostum bazaı herifler vardır abi bana render yollarmısın der sen ona brush,plug-in,render,wallaper yollar üstüne bildiğin ne varsa öğretirsin ama bazı heriflerde varki bırak render yollamayı en ufak bi dosya açmayı bile öğretmek istemezsin,burdada o heriflerden çok var,bırak bişey öğretmeyi en ufak bi selam veresim bile gelmiyor,bana msn de çok soran oluyor abi nasıl yapıyorsun diye soran eğer sevdiğim biriyse edepli isterse hemen anlatıyorum ama ilkerin yaptığı gibi bişey oldumu mesela uyuz olduğum heriflerde ''benden'' bişeyler öğreniyor,benim hoşuma gitmeyen nokta bu.umarım anlatabilmişimdir benim burda bikaç kişi dışında photoshop konusunda sorduğu herhangi bi soruyu geri çevireceğim kişi yok Winkmorfeux demiş ki:böle bi konuda ronin ilede tartışmıştık bi taç koydum diye demediğini bırakmadı
ahhaha yalanını yesinler kimseden 5kuruş almışlığım yok benim ronin le karıştırıyorsun beni WinkEspio demiş ki:Eskiden parayla veriyodun özel ders pennyPennywise demiş ki:bak dostum bazaı herifler vardır abi bana render yollarmısın der sen ona brush,plug-in,render,wallaper yollar üstüne bildiğin ne varsa öğretirsin ama bazı heriflerde varki bırak render yollamayı en ufak bi dosya açmayı bile öğretmek istemezsin,burdada o heriflerden çok var,bırak bişey öğretmeyi en ufak bi selam veresim bile gelmiyor,bana msn de çok soran oluyor abi nasıl yapıyorsun diye soran eğer sevdiğim biriyse edepli isterse hemen anlatıyorum ama ilkerin yaptığı gibi bişey oldumu mesela uyuz olduğum heriflerde ''benden'' bişeyler öğreniyor,benim hoşuma gitmeyen nokta bu.umarım anlatabilmişimdir benim burda bikaç kişi dışında photoshop konusunda sorduğu herhangi bi soruyu geri çevireceğim kişi yok Winkmorfeux demiş ki:böle bi konuda ronin ilede tartışmıştık bi taç koydum diye demediğini bırakmadı
eski sisteme dön bence eniyisi Razz
ben cogunluk bu siteye takılıyorum başka imza gördüğüm yok örnek alabilceğim burdaki imzalar var sende haklısın ...valla ben sizden örnek alıyorum umarım anlamışındır beni WinkPennywise demiş ki:bak dostum bazaı herifler vardır abi bana render yollarmısın der sen ona brush,plug-in,render,wallaper yollar üstüne bildiğin ne varsa öğretirsin ama bazı heriflerde varki bırak render yollamayı en ufak bi dosya açmayı bile öğretmek istemezsin,burdada o heriflerden çok var,bırak bişey öğretmeyi en ufak bi selam veresim bile gelmiyor,bana msn de çok soran oluyor abi nasıl yapıyorsun diye soran eğer sevdiğim biriyse edepli isterse hemen anlatıyorum ama ilkerin yaptığı gibi bişey oldumu mesela uyuz olduğum heriflerde ''benden'' bişeyler öğreniyor,benim hoşuma gitmeyen nokta bu.umarım anlatabilmişimdir benim burda bikaç kişi dışında photoshop konusunda sorduğu herhangi bi soruyu geri çevireceğim kişi yok Winkmorfeux demiş ki:böle bi konuda ronin ilede tartışmıştık bi taç koydum diye demediğini bırakmadı
şu sitede özentisin dediğim bir kişi varsa bugün modluğu bırakırım,msn dende bana photoshop konusunda soru sorupta cvp alamayan(bahsettiğim kişiler dışında) yoktur heralde hatta ne yoktur heraldesi ''YOKTUR'' bukadarda emin konuşuyorum kendimden Winkmorfeux demiş ki:ben cogunluk bu siteye takılıyorum başka imza gördüğüm yok örnek alabilceğim burdaki imzalar var sende haklısın ...valla ben sizden örnek alıyorum umarım anlamışındır beni WinkPennywise demiş ki:bak dostum bazaı herifler vardır abi bana render yollarmısın der sen ona brush,plug-in,render,wallaper yollar üstüne bildiğin ne varsa öğretirsin ama bazı heriflerde varki bırak render yollamayı en ufak bi dosya açmayı bile öğretmek istemezsin,burdada o heriflerden çok var,bırak bişey öğretmeyi en ufak bi selam veresim bile gelmiyor,bana msn de çok soran oluyor abi nasıl yapıyorsun diye soran eğer sevdiğim biriyse edepli isterse hemen anlatıyorum ama ilkerin yaptığı gibi bişey oldumu mesela uyuz olduğum heriflerde ''benden'' bişeyler öğreniyor,benim hoşuma gitmeyen nokta bu.umarım anlatabilmişimdir benim burda bikaç kişi dışında photoshop konusunda sorduğu herhangi bi soruyu geri çevireceğim kişi yok Winkmorfeux demiş ki:böle bi konuda ronin ilede tartışmıştık bi taç koydum diye demediğini bırakmadı
ama milleti kimse özentilik ile suçlayamaz ok Wink senin tarzın sana kalır paylaşmassın olur biter extraokk
O zaman ben ders istiorummmm hmm hmm hmm hmmPennywise demiş ki:ahhaha yalanını yesinler kimseden 5kuruş almışlığım yok benim ronin le karıştırıyorsun beni WinkEspio demiş ki:Eskiden parayla veriyodun özel ders pennyPennywise demiş ki:bak dostum bazaı herifler vardır abi bana render yollarmısın der sen ona brush,plug-in,render,wallaper yollar üstüne bildiğin ne varsa öğretirsin ama bazı heriflerde varki bırak render yollamayı en ufak bi dosya açmayı bile öğretmek istemezsin,burdada o heriflerden çok var,bırak bişey öğretmeyi en ufak bi selam veresim bile gelmiyor,bana msn de çok soran oluyor abi nasıl yapıyorsun diye soran eğer sevdiğim biriyse edepli isterse hemen anlatıyorum ama ilkerin yaptığı gibi bişey oldumu mesela uyuz olduğum heriflerde ''benden'' bişeyler öğreniyor,benim hoşuma gitmeyen nokta bu.umarım anlatabilmişimdir benim burda bikaç kişi dışında photoshop konusunda sorduğu herhangi bi soruyu geri çevireceğim kişi yok Wink
eski sisteme dön bence eniyisi Razz
biz terbiyesizmiyizO zaman ben ders istiorummmm hmm hmm hmm hmm
Çok terbiyeliyimdir Ama geç anlarım