Nasıl buldunuz?

• Mükemmel Ötesi

Votes: 132 60,3%
  • Üzerinde çalışılabilir

Votes: 52 23,7%
  • Beğenmedim

Votes: 36 16,4%

• Total voters
    219
ilkercindik demiş ki:
Ronin demiş ki:
qrafy_turq demiş ki:
UnutuLanLar ve UnutanLar .. ibrahim abi biLirimisin bu sözü .. Question :mrgreen: :mrgreen:
Bİlmemmi canım bilmemmi...
yeni imzana bittim :lolmuch:
yarattığım her still moda oluyor,ama buda çok ayağa düştü yeni bişeyler bulmak lazım :lol: o penny still i topic ini açmıycaktın ilker :lolmuch:

yarattığım her still moda oluyor,ama buda çok ayağa düştü yeni bişeyler bulmak lazım :lol: o penny still i topic ini açmıycaktın ilker :lolmuch:
haha. bence gurur duymalısın . sen şimdiden başla yeni arayışlara :mrgreen: kahvekeyfi

Hacım bişey yokki o konuda dahi girse anlamaz..Okadar karışıkki Resimler fln da yok ben anlaşam şu imzamdakini yapıcam ilk.. :lolmuch: :mrgreen:

ilkercindik demiş ki:
haha. bence gurur duymalısın . sen şimdiden başla yeni arayışlara :mrgreen: kahvekeyfi
gurur duyuyorum tabiki ama senin gibiler bana sormadan bişeyler yapıncada sinirleniyorum Wink

Pennywise demiş ki:
ilkercindik demiş ki:
gurur duyuyorum tabiki ama senin gibiler bana sormadan bişeyler yapıncada sinirleniyorum Wink
ok kaldırırız sorun yk

böle bi konuda ronin ilede tartışmıştık bi taç koydum diye demediğini bırakmadı
ozaman kardeşim özeniyosak sergilemeyin ok Wink cırak ustasını örnek alır...ama siz buna özentilik diyorsunuz ... detective

Yukarı Alt