Yaw 1895454 yıllık konuyu niye gündeme getiriyosun..WarriorsouL demiş ki:çok güsel olmuş
ve yeni görenler =))qrafy_turq demiş ki:UnutuLanLar ve UnutanLar .. ibrahim abi biLirimisin bu sözü .. Question
Bİlmemmi canım bilmemmi...qrafy_turq demiş ki:UnutuLanLar ve UnutanLar .. ibrahim abi biLirimisin bu sözü .. Question
yeni imzana bittimRonin demiş ki:Bİlmemmi canım bilmemmi...qrafy_turq demiş ki:UnutuLanLar ve UnutanLar .. ibrahim abi biLirimisin bu sözü .. Question
yarattığım her still moda oluyor,ama buda çok ayağa düştü yeni bişeyler bulmak lazım o penny still i topic ini açmıycaktın ilkerilkercindik demiş ki:yeni imzana bittimRonin demiş ki:Bİlmemmi canım bilmemmi...qrafy_turq demiş ki:UnutuLanLar ve UnutanLar .. ibrahim abi biLirimisin bu sözü .. Question
haha. bence gurur duymalısın . sen şimdiden başla yeni arayışlara kahvekeyfiyarattığım her still moda oluyor,ama buda çok ayağa düştü yeni bişeyler bulmak lazım o penny still i topic ini açmıycaktın ilker
gurur duyuyorum tabiki ama senin gibiler bana sormadan bişeyler yapıncada sinirleniyorum Winkilkercindik demiş ki:haha. bence gurur duymalısın . sen şimdiden başla yeni arayışlara kahvekeyfiyarattığım her still moda oluyor,ama buda çok ayağa düştü yeni bişeyler bulmak lazım o penny still i topic ini açmıycaktın ilker
ok kaldırırız sorun ykPennywise demiş ki:gurur duyuyorum tabiki ama senin gibiler bana sormadan bişeyler yapıncada sinirleniyorum Winkilkercindik demiş ki:haha. bence gurur duymalısın . sen şimdiden başla yeni arayışlara kahvekeyfiyarattığım her still moda oluyor,ama buda çok ayağa düştü yeni bişeyler bulmak lazım o penny still i topic ini açmıycaktın ilker
kaldırdım bile. haha Rolling EyesPennywise demiş ki:hayır sakın kaldırma bişey dediğim yok sadece bana sormamana sinir oldum Wink